![]() |
|
206 Navitech Teyp |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | |
EmRe26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2011 Saat 00:19 |
Merhaba abilerim iyi akşamlar. Ses sitemi olayına çok para vermeden orjinal kaset çalar blaukpunt teybimin yerine Navitechin uygun teybini ve hoparlörlerini almak istiyorum. Okuduğum yorumlara göre veridğiniz paranın hakkını veriyor. Böyle ucuz yollu başka tavsiye edebileceğiniz marka varmı? Birde teyp çerçevesi takmadan direk bu teypi takabilirmiyiz?
Beğendğim Teypte bu
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dostum ben bundan kullandım gerçekten çok guzel tavsiye ederim
|
|
![]() |
|
Aynısını Bizde Bir Arkadaşıma Aldık Şu An İçin Memnunuz ... 150 TL
|
|
![]() |
|
EmRe26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
iyi yani yarın bi bakıcam burda media marktta 160 tl. netten sipariş versem 150tl + kargo olucak aynı hesaba gelicek. Teyp çerçevesi almama gerek varmı peki??
|
|
![]() |
|
Çerçevesi İçinde Olması Lazım Ben Tam Hatırlayamacağım Ama Sanıyorum Vardı
|
|
![]() |
|
çerçeve içinden çıkıcak
|
|
![]() |
|
:) peki abilerim yarın diyemiycem sabah gidip bi bakayım öyleyse:) bayadır takip ediyorum gözüme kestirdim alacam artık. böle kasetçalarla flan olmuyor.
|
|
![]() |
|
biraz daha para koysan 199tl ye jvc marka teypler var. onun çıkış gücü naviteğe göre çok daha ii.hemde usb de mevcut
|
|
![]() |
|
yanılmıyorsam navitech 4*45 ti ama jvc 4*50 olması lazım
|
|
![]() |
|
Kesinlikle Olmuyor CD Devri Bile Kapandı Diyebilirim Bide USB Belleğin Varsa Çok Daha Güzel Olacak...
Hatta SD Hafıza Kartın Varsada Yüklediğin Müzikleri Dinleyebilirsin... Şimdiden Hayırlı Olsun... |
|
![]() |
|
tşk ederim. ewet cd dewri bitti artık blue ray falan filan görüntülü ekranlar indash teypler gidiyo heralde. ama ben abartmadan küçük yenilemeler yapmak istiyorum. ses beni tatmin etsin yeter. dışardakilere dinletmenin bi anlamı yok bence. 8 gb lik usb belleğimde var 8 gblik hafıza kartımda :) hangsini istersem kullanırım artık:=))
|
|
![]() |
|
Ooooo Sen Aşmışsın 8 GB Hafıza Varsa Eskişehir - İstanbul İstanbul - Eskişehir Yapsan Bitmez :))
|
|
![]() |
|
250 tane parça var hafıza kartında 19 saat gösteriyordu yanılmıyorsam. her türden parça:)
|
|
![]() |
|
Al İşte Daha Ne İstersin.. Güle Güle Kullan... O Zaman |
|
![]() |
|
sağol abim ::) hafıza kartını nokia 5800 telimde kullanıyorumda. Flash belleğe edirne-hakkari yapcak kadar şarkı atarım heralde :D
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
arkadaşlar şu linke bir bakın çinden başka bir forumdan arkadaş çinden getirtip taktırmış herşey dahil 400$
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
evet bunlara rt3 diyolar sanırım :)
|
|
![]() |
|
Harika Bir Paylaşım Kardeşim Tam Aradığım Bişey Ama Epey Bi Tuzlu 206 İçin İstiyorum... TV Özelliği Bile Varmış Peki Nasıl İletişime Geçeceğiz Bu Alet İçin Metin ? |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
iletişim için bi mail adresi paylaşmışlardı sanırım o kişi ile görüşeceksin. ilgili konu ve yorumlar burada http://forum.donanimhaber.com/m_18940568/mpage_113/key_/tm.htm
ilgili kişinin adreside buymuş;
michaelu888@hotmail.com (adam türkmü çinlimi bilmiyorum (:
bunlarda uygulayan arkadaşın ressimleri. Ama bu resimdekiler 307 makyajlı kasa için yani can bus. van bus iseyenlerinki double din gibi olan.
![]() ![]() Düzenleyen metin - 07 Mayıs 2011 Saat 09:17 |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |