![]() |
|
Kapı fitili çözüm |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
motoberk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2011 Saat 23:28 |
|
Malum bu kapı fitillerinin piyasa fiyatları çok yukarılarda. Bir kaç okuduğum yazıya yönelik olarak akvaryum hortumu denedim önce. Gerçi tam olarak akvaryum hortumu mu bilmiyorum. Bauhaustan aldım yeşil renk hortum ve kapı fitilini kesip içine soktum biraz zor giriyor ama. Neyse bitirdim kapıyı kapadım kapanmıyor. Çok sert örtmek gerekiyor ve kapıyı açtığınızda sanki kol kırılcakta elinizde kalcakmış gibi oluyor.Geri çıkarttım onları ve bu alüminyum doğramalara çekilen epdm fitiller var onlardan incesini kullandım. Ve şimdi gerçekten güzel kapı kapanırken falan tok bi ses geliyo ve yol sesini az da olsa kesti. |
||
Peugeot 206 1.4 XR Presense OV
Atiker Safefast lpg sistemi |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() Güzel Bir Uygulama Olmuş... Emeğine Sağlık |
||
![]() |
||
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
güzel çözüm tebrikler sorun çözüldüyse ne ala, şuan fitill sorunu yok ama olursa ilk olarak bu yöntemi deniyicem:)
|
||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
![]() |
||
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
|
resimli anlatsan daha iyi olur hocam bi zahmet
|
||
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
||
![]() |
||
motoberk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
|
ok o zaman en kısa zamanda çekiyorum fotoları.
|
||
||
![]() |
||
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
|
|
||
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
||
![]() |
||
|
Ne demek amaç Farklı beyinleri birarada buluşturup birbirimize yardımcı olmak sonuçta.
|
||
||
![]() |
||
|
Çok Doğru +
|
||
![]() |
||
|
emeğine sağlık. bende resimleri bekliyorum
saygılar
|
||
![]() |
||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
|
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
epdm fitili merak ettim. şimdi sen orjinal fitilin içinemi fitil çektin yoksa söküp başka bir fitil mi taktın.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
valla görsellerde arattım benim kafama oldukça yattı. şimdi imalatçıları araştırıyorum, bu şekilde hem güzel hemde orjinal fiyatının çok çok altında olacak iyi olacak.
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
valla mm okadar önemli değil kapıya yapışsın yeter (:
|
||
||
![]() |
||
|
aldığın yer fiyat konusunda yardımcı olursan valla bizim peugeotlara can gelir (:
|
||
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Yapistirmali olani fitilin icine nasil yerlestireceksiniz, zor olur. Aluminyum dogramalara cekilen derken sonradan izolasyon icin cekileni(yapiskanli) kastetmiyor sanirim. Pencere geldiginde kenarlarinda plastik bir malzeme oluyor onu diyor herhalde. Yani su resimdeki:
![]() |
||
![]() |
||
|
bence geçmeli olandan yapmış olması lazım. içine sokmuş olsa serum hortumu bigi bişeyi sabunlayıp yapması gerekli.
bence eskisini söktü ve ona benzeyen geçmeli olarak yeni fitil çekti.
|
||
||
![]() |
||
|
:)
Arkadaşlar içine soktum ben bu fitili. Dediğim gibi önce hortum denedim kalın geldi bende epdm fitil koydum içine kalınlık yaptı.Artık eskisi kadar gevşek değil fitil içi dolu olduğundan. Zaten bu epdm fitiller yumuşak malzemedirler. Kalın veya ince kullanmak sizin seçiminize kalmış, mevcut fitilin deformasyonuna göre.
Bu epdm fitili alüminyum doğrama atölyelerinden temin edebilirsiniz.Bu fitillerin birçok çeşidi vardır ben kapı kanadının dışına çekilen fitilden kullandım.
|
||
||
![]() |
||
|
Daha ölçülebilir özelikler söyleyebilseydin keşke. fitil kaç mm bilmiyoruz? Kolivanın koyduğu fotoğraftaki fitil ile senin bahsettiğin fitil aynı mı?
|
||
![]() |
||
|
ama bu çözüm tam çözüm olamaz çünkü kapının fitilil deforme olmuşsa içine istersen altın kaplama fitil koy yinede etki etmez. önemli olan kapıdaki fitili yenilemek,
yan sanayi firmaların her sektöre göre, otomobil, inşaat vs kauçuk modelleri var onları bir araştırmak lazım. araçlar için de üretim yapıyorlar onların modellerini bir incelemek gerekli.
|
||
||
![]() |
||
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
resım yokmu fitilin neresıne taktın
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |