![]() |
|
Short Shift |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Mart 2011 Saat 01:05 |
Short Shift nedir ? gerçekten işe yarıyormu ?
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Short shift aslinda bir modifikasyondur. Vites kolunun kisaltilmasi anlamina gelir. Kisa vites kolu vites gecislerinde harcanan zamandan tasarruf saglamaya yarar. Bu sayede aracin performansi artar. |
|
![]() |
|
mod55 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
Bilgi için teşekkürler şanzımana takılıyor zannediyordum :). |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bırde vıtes kolunu kısaltmadan vıtesın sanzumana gıren kısımdakı koluna takılan bır ara parca var. o parca takıldıgı zaman vıtes kolunun ılerıye ve gerıye olan hareket mesafesı kısalıyor. bu sefer daha kısa hareket ıle vıtese takmıs oluyorsunuz... ama bu her aracta olmayabılır. bu parca 306larda olduguna gore 206 yada olacaktır. cunku cok benzıyor bırbırıne. belkı dıger modellerede uygulanabılır... |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Bu video'da WRX'e short shifter takiyor bir delikanli. Bu ayni zamanda Quick shift diye de geciyor. Saniyorum mantik butun araclarda ayni ve uygulanabilir. http://www.youtube.com/v/VrDlrxcn7dk Düzenleyen koliva - 06 Mart 2011 Saat 15:01 |
|
![]() |
|
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
bizim 106 xr a olurmu acaba ?
|
|
![]() |
|
106 ların vıtes cubuklarına hıc dıkkat etmedım. ama muhtemelen olur dıye dusunuyorum
|
|
![]() |
|
teşekkürler
|
|
![]() |
|
boranaydogmus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2010 Konum: Kırşehir/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı boranaydogmus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
106'lara oluyor bildiğim kadarıyla. Zaten pugların ihtiyacı var bence aralar çok uzun.
|
|
206 X-Design 1.4 Benzin/Lpg
|
|
![]() |
|
evet vıtes yollarımız bıraz uzun kabul etmek lazım... :((
|
|
![]() |
|
106 XSI'ya quick shift takilmis hali:
http://www.youtube.com/watch?v=UIH9jBEoUII Düzenleyen koliva - 06 Mart 2011 Saat 15:00 |
|
![]() |
|
bu lınklerı ben nıye goremıyorum usagumm ??? :DDD
benım pılgısayarda bır sorun var herhalde hee :)) Düzenleyen cecoli - 06 Mart 2011 Saat 15:02 |
|
![]() |
|
Standart youtube linkleri. Youtube acilmiyor mu sizde? |
|
![]() |
|
hayır acılmıyor bende.. demek kı bır dandıklık var benımkınde sankı yasaklanmıs gıbı :))
|
|
![]() |
|
Videolarin linklerini ilgili mesajlara ekledim.
|
|
![]() |
|
only_younus ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
gerçekten de 307 lerin vites geçiş aralıkları uzun
parça nereden bulunabilir acaba, takımını heryerde yaptırabilir miyiz? |
|
![]() |
|
TURAN61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Nisan - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
+1 ![]() |
|
2003 Peugeot 307 XS 3k (RC Style) 22EC327
05073069083 KDC! Yokohama,Kenwood,Sparco...Güncelleniyor.. |
|
![]() |
|
Modifiyenin temel uygulamalarından. Çoğu 106 GTI'da görmek mümkün..
|
|
![]() |
|
sabomemis ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sabomemis
Evet arkadaşlar,konu eskimiş gibi ama bir iki sorum olacak takip edenlere.Vites geçiş aralığını kısaltmak ile ilgili sorum.206 gti araca uygulamak mümkünse eğer , nerelerde yaptırabiliyoruz bunu.Servis,özel servis yapıyormu bu işlemi.Yada sanayide kimler yapar bu işleri....Galiba ekstradan takılacak olan bir parça söz konusu.
|
|
2001 206 GTI
Antalya Belek |
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
dostum nette bu parçayı bulabilirsin ve güvendiğin işi bilen mekanik ustası rahatlıkla bu parçayı monte edebilir link verdim sanırım fiyatı 65 70 tl arası http://www.ebay.co.uk/itm/PEUGEOT-206-GTI-98-RALLYE-SHORT-SHIFTER-QUICK-SHIFT-/270540319290 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |