![]() |
|
307 1.4 DİZEL ÖNERİLERİNİZ |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
selfat8 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2011 Saat 11:24 |
ARKADAŞIM 307 1.4 dizel alıcak nasıldır kullanan var yada sorun yaşarmı 122000 km de arac
işim düştü herkezden yardım ve öneri bekliyorum
|
|
2004 1.6 technoplus triptonik 307 ve tabiki atiker
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşına söyle şu yazıyı baştan aşağı okusun.
bu nekadar doğru dersede istanbulda yıldırım peugeot servis var oraya gittiğimde noter huzunda yapıldı belgeleri aşağıda var demişlerdi gidip bakmadım onların yalancısıyım.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
ask307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
eğer arabada serilik senin için önemli değilse ben hiç düşünmeden al derim |
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
zaten artık tarfik kuralları özellikle istanbulda katılaşmaya başladı, hoş katı olmasa bile tarfik yüzünden 80 km hıza çıkınca insan mutlu oluyor (:
çok denk geldi öyle adamda porche var ama yan yana gidiyoruz çünkü trafik tıkalı (:
o yüzden bu devirde özellikle istanbulda güçlü motor değil az yakan daha çok ilgi görüyor.
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
selfat8 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
kimse yokmu dizel kullananlar nerde hhhuuu iki arkadaşımın dışında kimse yok herhalde |
|
|
|
![]() |
|
Eyüp Duygun ![]() 1. Vites ![]() ![]() SPONSOR FİRMA Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2010 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 237 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eyüp Duygun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Temizini bulursan cok fazla üzmez.Bir tanıdıgım bindi 60binden 150bin cıvarlarına kadar bakımları dısında cok cok agır arızalar cıkarmadı ufak tefekler dışında.4 kişi binerseniz birazcık zulüm olur çekişi.rampasına göre 2. vites ile cıkamazsınız totalde az yakıcam cok gidicem derseniz alınır.yada 206 hdi da alınabilir.Ancak cekmeme konusuda artık cokda problem degil bildiginizi var sayıyorum ve chip tuning yazılım işi ile bu cozulebilir.Ama mutlaka kazasız olsun alacagınız arac.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Babamda 2005 model 1,4HDi var. Araba şuan 100,000'e yaklaştı tık demedi. Periyodik bakımları ve akü dışında 1 kuruş masraf çıkarmadı. Yakıt desen dünkü zamdan önce 18 kuruş civarındaydı. Her türlü öneririm.. Üstüne de ekonomik araba tanımam..
|
|
![]() |
|
kabusizmit ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2010 Konum: Bursa/Gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kabusizmit
Çok ekonomik bi araç.Fakat 1.6hdi 110 hp liğini tavsiye ederim.Emin ol almadan önce arabanın gitmesi önemli değil diyorsun ama aldıktn sonra durum öyle olmuyor
|
|
![]() |
|
friendkalp ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı friendkalp
bende 2004 307 hdi var 92 binde yakit konusunda cok iyi 1 depoyla uzun yolda 985 km yaptim sari yandi otobanda cok bastigim halde
|
|
![]() |
|
cakici9843 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakici9843
ben de 1.4 dizel var. çok memnunum. yakıtı çok az. öyle arkadasşın dediği gibi rampayı 2 ile çıkamama sorunu yok. ilerden kaptırdınmı rampanın yarısında 5 den 4e düşersin 4 le rahat çıkarsın. hem de içinde 4 kişiyle. tabi rampa var rampa var. ama çekiş hız çok iyi. yine içinde 4 kişiyle düz yolda 180 yaptım ben daha ne olsun.
|
|
peugeot 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
Yakıt Tasarrufu + Konfor + Karizma ise Düşünmeden Almanı Tavsiye ederim.
Performans + Andrenalin ![]() Hayırlısıyla |
|
![]() |
|
isodogu ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Temmuz - 1975 Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2011 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
2006 model1,6 HDI 110hp kullanıyorum sakin kullanırsam 1,4 hdı ler kadar yakıyor (5-5,5 lt) şehiriçi
ama insan her zaman sakin olmuyor 125 hp ye kadar herhangi bir araçtan artistik hareket gördüğüm zaman haddini bildirmekte zevkli oluyor yani sadece ekonomi için 1.4 düşünülebilir ama 3-4 bin farkla 1,6 alırsanız hem performans hem ekonomi standart olur chiple modifiyeyle uğraşmassınız
|
|
![]() |
|
yarın aracı ustalar incelicek bakalım sizin de tavsiyeleriniz dorultusunda şurasına burasına dikkat edin dediyiniz birşey varsa yazın cocugun butun parası valla yazık olmasın
|
|
|
|
![]() |
|
Valla kronik sorunu, sola sinyal verirken attığında sağa sinyal vermeye başlaması (ya da tam tersi), bir de arka torsiyon bilyelerinin diğer araçlara göre erken yıpranması. Onun haricinde ciddi kronik sorunu yok. Genel olarak şanzımanına, yürürüne bakılmalı tabi ki.
Yanınızda buzdolabı magneti de bulundurun. Boyacılar sadece belirli yerlerine bakıyorlar. Onun haricinde macun varmı anlamanız için..
|
|
![]() |
|
mıknatısı kapotayamı gezdiriyoruz vay be
|
|
|
|
![]() |
|
Tabi plastik yerler hariç, ön çamurluklar falan plastiktir. :)
|
|
![]() |
|
araç orjinalse mıknatısı çeker ama o bölgede macun varsa işlem görmüşse mıknatısı çekmez (:
|
|
|
![]() |
|
kabus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2010 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
1.6 hdi 110 hp olan 307 alın söz dinleyin
![]() ![]() |
|
2003 PEUGEOT 307 1.4 XR HDİ BEYAZ
|
|
![]() |
|
valla ben olsam hiç düşünmeden alırdım bitane dizel 307. |
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
tokat manyağı olmak çok önemli değil bence.şahsen tokat yesem ne yemesem ne...
benim umrumda bile olmaz öylesi adamlar.kendi kendilerine eğlensin onlar.yakıtımı öyle zibiller için harcamam,arabamı zorlamam... bana lazım olan az yakıt,konfor...307 1.4 hdi tam türkiye arabası bence. ancak tek sıkıntı bence sollamalarda riskli hareketler yapmamanız. 307 de 1.4 motorun tek dezavantajı bu bence...riskli kullanmamak... |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |