![]() |
|
Cam filmi ve Ceza.... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2011 Saat 01:24 |
S.a. Arkadaslar. bugun sırkete ayıd ıkı aracımıza bırden cam filmi oldugu ıcın 140 tl ceza kesıldı 140X 2 = 280 tl ... Ve 1 hafta ıcınde flımlerı sokmemız soylendı ve daha sonra kontrol ıcın aracları muayeneye goturecekmısız... Bu ısın onune nasıl gecerız arkadaslar. Yanı ruhsata ısletme gıbı bı durum soz konusu mu eger boyle bır durum varsa ne gıbı masraflar cıkabılır...
Düzenleyen Mesut - 28 Ocak 2011 Saat 01:25 |
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun kardeşim bence çok saçma bi uygulama bu yaa polisler kendileri filim çekiyoya cama onlarda niye yasak yok
|
|
![]() |
|
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
HIc anlamıyorum... zaten son zamanlarda nerede bı sacma uygulama var hepsı bızı buluyor yakında sılecek deposonda su olmayanlara da ceza keseler .D hatta benzın satısları artsın dıye deposundaa 9 litreden az yakıtı bulunanlara da ceza kesrler.... sasırdık ıyıce...
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
aynen katılıyorum bende geçen hafta sislerden yedim :)
|
|
![]() |
|
Osman307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: 07.ANT---06.ANK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
devletın parası azaldı yok yere ceza yazar oldular bende gecen gun yedım !!! önceden goz yumarlardı azıttılar...
|
|
HAYATI SUNULDUGU GIBI YAŞAMAYACAKSIN YA KURALI SEN KOYACAKSIN YA KURALSIZ OLACAKSIN...!!
|
|
![]() |
|
orhanetap ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhanetap
ek gelir herkeze lazım :)
geçmiş olsun
ceza yazıldıktan sonra geri dönüşü yok
|
|
206 xt 1.6 110hp
|
|
![]() |
|
Tamam da bu ısın bı kolayı yokmudur ruhsata ekleme gıbı nedır bunun yolu fln .. hıc kımsenın bu konuda bılgısı yok mu kıyamıyorum bende flimlerı sokmeye :D
|
|
____BLUETAZZ___
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
2011 de baya bi değişikliklere gidiliyor gördüğüm kadarıyla neredeyse her sokak başında trafik polisleri bekler oldu
|
|
![]() |
|
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
geçmiş olsun.
|
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
colormatik cam mı yaptırsak güneşi görünce kararsa
![]() |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Aylık kotalarını doldurmak yüzünden yazmış olduğu cezalardan biri diye düşünüyorum. Keşke yazmayın söküyoruz diye tek kapıyı söküp devam etselerdi. Avrupa yakasında genelde cam filmi işini biraz daha sıkı tutuyorlar. Ruhsatada işletmek mümkün değil diye biliyorum. Ama gözlerinde problem olanlar sağlık raporunu yanında taşırlarsa ceza yazamıyorlar.
|
|
![]() |
|
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
bu aralar dikkatli olmak lazım, seçimlerden önce robin hood olası tutuyor hükümetin :D
|
|
![]() |
|
ellerine sağlık kardeşim süper bir konuya değinmişsin babamın gözlükleri öyle aslında süper bir fikir adamın gözlükleri yazın resmen siyahlaşıyor karanlık ortamlardada şeffaflaşıyor... |
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
bi ara pahalı bi iş diye millet yanaşmamıştı bilen varsa aydınlatabilir tabi
|
|
![]() |
|
Katılıyorum bıraz bılgı arkadaslar lutfennn...
|
|
____BLUETAZZ___
|
![]() |
|
bence bir de dğer taraftan bakmak lazım olaya. kanun koyucu bu kanunu niye koymuş. bunun hükümetlerle bir alakası yok ki. bu kanun yıllardır var. bundan 10 sene önce de camlardaki filmler çin yada gereksiz sis lambası kullanımı için ceza kesiliyordu. Acaba biz mi yanlış yapıyoruz? Ne dersiniz?
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
beyler sizce boşa yazılmış bir ceza mı?
hukuki dayanağı yok mu bunun? tek çözümü orjinal siyah renk cam taktırmak. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
flımlı camı ruhsata ısletemezmıyız pekı..
|
|
____BLUETAZZ___
|
![]() |
|
Geçmiş Olsun Kardeş. Cam Filmlerini Ruhsata İşletemezsin. Mecburen Söktürmen Gerek Söktürüp Muayne İstasyonuna Gideceksin Filmlerden Ceza Yedim Söktürdüm Onaylatmak İstiyorum Diyeceksin. Onlar Muayne Kağıdına filmler Sökülmüştür diyip Kaşe Vuracaklar. Sonra Doğru Trafiğe gidip buyrun Söktürdüm Onaylattım diyeceksin Onlarda Bilgisayara İşleyecekler ve Kurtulacaksın. Eğer 1 hafta içinde Söktürmez ve tekrar o şekilde bir çevirmeye girersen aracını bağlarlar. cam filmleri ruhsata işletilemez ancak aracına orjinal siyah cam alacaksın takacaksın onu işletebilirsin. CAM FİLMLERİNİ KESİNLİKLE İstemiyorlar. Tekrar Geçmiş Olsun Kardeşim.
Düzenleyen SeKoRC - 28 Ocak 2011 Saat 12:49 |
|
![]() |
|
ceronimo1978 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ceronimo1978
Çok Geçmiş olsun. Benzer bir konu açıp uyarı yapmıştım. Umarım bir çözüm bulunur. Zira kendimde halen cam filmlerim takılı şekilde dolaşıyorum. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |