Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU >Peugeot Jant Lastik Seçimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Lastik degistirme iscilik fiyati
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Lastik degistirme iscilik fiyati

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Lastik degistirme iscilik fiyati
    Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2011 Saat 14:03
Merhaba arkadaslar,

Yeni lastik almaya ugrasiyorum ama bu seferde montaji icin istenilen fiyatta takildim. Siz lastiklerinizi degistirmek icin kac para iscilik veriyorsunuz? Ya da kendimiz de yapabilir miyiz? Bisiklet lastigi cok degistirdim ama araba lastiginde hic deneyimim yok Sırıtma

Bir lastik degistirmeye 12 Euro isteniyor. 4x12=48. Alacagim lastik zaten 74 Euro o yuzden biraz pahali geldi bana. Tabi ki fiyatlari Tr ile karsilastirmak pek saglikli degil ama yine de ne dersiniz?

Bu arada Bridgestone B 390 almayi dusunuyorum. Yagmurda tutusu baya guzelmis ki bana da cok o lazim.

Düzenleyen koliva - 15 Ocak 2011 Saat 14:05
Yukarı Dön
ali öncü Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ali öncü Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2011 Saat 14:11
Lastik aldgnda degisim yapmiyorlar mi?
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2011 Saat 14:16
Orjinalini yazan: ali öncü ali öncü Yazdı:

Lastik aldgnda degisim yapmiyorlar mi?
Yok hocam nerde Sırıtma Bu olay hersey icin gecerli. Hicbirseyde ekstra yok avrupada. Hersey ayri ayri ve ucretli. Mesela mobilya aldin, araba kiraliyorsun ya da belki satan yer sana kiraliyordur. Alip getirip sen kuruyorsun. Mesela alisveris merkezine gidiyorsun otopark var ama parali. Sinema da oyle Kahkaha 
Bazi ozel lastik satan yerler iscilik dahil diyor ama bu sefer lastik fiyatina vuruyor. Ayni hesaba geliyor yani.
Yukarı Dön
GökhaN Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
KURUCU / ID=1

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı GökhaN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2011 Saat 14:17
yurt dısında pahalıymıs. Buralarda aldığın yer değiştiriyor internetten aldığın takdirdede balans dahil max 40 lira = 20 euro ya yaparlar.
106->206->208->207->301->308->3008->C4X

Peugeot Yedek Parça -> www.pejo.com.tr
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2011 Saat 14:22
Orjinalini yazan: GökhaN GökhaN Yazdı:

yurt dısında pahalıymıs. Buralarda aldığın yer değiştiriyor internetten aldığın takdirdede balans dahil max 40 lira = 20 euro ya yaparlar.
Hah, balans ayri Wacko 
Soyle bi kampanya var: Lastik degistirme, Nitrojen basma, balans ayari ve subap kontrolu toplam 20 Euro lastik basi. Bu fiyatin icinde 2,86 euro vergi var cunku eski lastigi aliyorlar. Eskiyi vermek bile para ile.
Yukarı Dön
GökhaN Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
KURUCU / ID=1

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı GökhaN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2011 Saat 15:36
Orjinalini yazan: koliva koliva Yazdı:

Orjinalini yazan: GökhaN GökhaN Yazdı:

Hah, balans ayri Wacko 
Soyle bi kampanya var: Lastik degistirme, Nitrojen basma, balans ayari ve subap kontrolu toplam 20 Euro lastik basi. Bu fiyatin icinde 2,86 euro vergi var cunku eski lastigi aliyorlar. Eskiyi vermek bile para ile.

şaşırmış onlar ucuz yer bulmaya çalış derim Gülme
106->206->208->207->301->308->3008->C4X

Peugeot Yedek Parça -> www.pejo.com.tr
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2011 Saat 15:50
Hocam ucuz yok. Ben sana burdaki durumu bi anlatayim dur hele Approve Yasanmis gercek hikayelerle.
Evde cam kirildi bi ara kendim degiseyim dedim. aldim cami birde silikon aldim. Silikonu gittim hemen bizim is yerinin yanindaki HUBO denilen magazadan aldim. Meshur bi magaza mesela koctas gibi. 8.90 verdim. Bir iki hafta sonra turlarken sehrin az disinda, bi yapi market gordum. Gitti baktim ayni urun orda 4.90. Hadi bu neyse Kahkaha 
En cok kullanilan urunlerden biri, benzin. Simdi kalk git su civardaki rastgele bir benzinciden al benzinini 1,539 euro. Ayni benzin, ayni benzin istasyonu (Shell ya da Gabriels ayni fiyat), ayni kalite, hersey ayni ama yer farkli. Ben aliyorum 1,419 su anda. Azda degıl nerdeyse %8 kafadan fark yok yere.

Tek bir sey var ucuz ve "kaliteli". Bira Beer

Gelelim yine bizim konuya, lastige. Sizce bunu ben degisebilir miyim kendim? Cok abarti bi zor degildir herhalde eskiden nasil yapiyorlardi. Al iki levye cik ustune bastir dur. Var mi puf noktasi ya da riski?

Düzenleyen koliva - 15 Ocak 2011 Saat 15:51
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2011 Saat 10:52

Evet bu actigim konu da biraz cevapsiz kalmis. Dun 4 lastigimi birden degistirttim. GoodYear Efficient grip 195/65/15 91H Made in Germany ve 0211 uretim tarihli lastikler taktirdim. Iscilik balans lastik hersey dahil 74,50 Euro tuttu tanesi. Hatta soyle birde foto cektim, paylasayim. Forumda arabamin ilk fotosu bu arada Kahkaha

Düzenleyen koliva - 26 Ocak 2011 Saat 20:57
Yukarı Dön
serkan24577 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

28 - Ekim - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı serkan24577 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2011 Saat 11:05
vay anasını satam bizim memleket daha iyi ozman işçilik parası almıyolar bari Embarrassed
Yukarı Dön
pug307_26 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites

Forumdan Banlandı...

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı pug307_26 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2011 Saat 14:19
geçmiş olsun Embarrassed
Yukarı Dön
BAHTİYAR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
16 - Ekim - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı BAHTİYAR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2011 Saat 20:35
arabanız güzelmiş kazasız belasız kullanmanız dileği ile... lastikler kaça patladı işcilik bu kadar pahalı ise:)
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL.
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2011 Saat 20:56
Orjinalini yazan: BAHTİYAR BAHTİYAR Yazdı:

arabanız güzelmiş kazasız belasız kullanmanız dileği ile... lastikler kaça patladı işcilik bu kadar pahalı ise:)

Tesekkur ederim.

Sanirim yanlis anlasildim. 74,5 lastik+iscilik+balans demek istemistim.
O kadar garip ki ayni lastik hemen az ilerde 105 euro hersey dahil yine. Adamlarin hic aman ucuz yapayimda musteri gelsin ayagi yok. Fiyat neyse o. Ama sorun su, millet gidiyor 105'lige hic arastirmadan etmeden. Ben 74,5 Euroya yaptirdim ama kirk yere sordum. Bizim kanimizda var bu. Sorup edecegiz ayni mali en ucuza nerden alabilirim diye bakacagiz. Ayni mali ucuza buldunmu da ne tatli oluyor Kahkaha

Düzenleyen koliva - 26 Ocak 2011 Saat 20:57
Yukarı Dön
ali öncü Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ali öncü Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2011 Saat 21:02
ülkemin gözünü seveyim diyorum
Yukarı Dön
dinoco Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
26 - Haziran - 1979

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı dinoco Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2011 Saat 22:25
arkadaş haklı orada bizim vatandaşımız kendi evini kendi onarıyor. sıva alçı boya badana laminant yerlere halı cam değişimi gibi şeyleri hep kendisi yapıyor. oyüzden yurt dışındaki çoğu insanımızın evinde mumkunse garajında minik bir atölyesi bulunuyor. hepde göruyoruzya zaten yabancı menşeili filimlerde hep evlerin garajında atölye buyüzden var :)
Yukarı Dön
Osman307 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
08 - Eylül - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Osman307 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2011 Saat 22:25
Orjinalini yazan: serkan24577 serkan24577 Yazdı:

vay anasını satam bizim memleket daha iyi ozman işçilik parası almıyolar bari Embarrassed
üstüne bıde cay ısmarlıylar hocam bu memlekette cayda paralıdır sımdı Wall
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2011 Saat 22:31
Orjinalini yazan: dinoco dinoco Yazdı:

arkadaş haklı orada bizim vatandaşımız kendi evini kendi onarıyor. sıva alçı boya badana laminant yerlere halı cam değişimi gibi şeyleri hep kendisi yapıyor. oyüzden yurt dışındaki çoğu insanımızın evinde mumkunse garajında minik bir atölyesi bulunuyor. hepde göruyoruzya zaten yabancı menşeili filimlerde hep evlerin garajında atölye buyüzden var :)

Aynen dediginiz gibi. Ama bu aslinda kotu bisey degil hatta isin guzel tarafi bence. Herkes bi nebze usta oluyor kendine yetecek kadar. Bizde universiteye gidinceye kadar bi yumurta kirmasini bilmez kimse Dil Çıkarma

Orjinalini yazan: Osman307 Osman307 Yazdı:

Orjinalini yazan: serkan24577 serkan24577 Yazdı:

üstüne bıde cay ısmarlıylar hocam bu memlekette cayda paralıdır sımdı Wall

Cay yok ne cayi Sırıtma Yani cay diye bi kavram yok. Onun yerine kahve var. Ama ismarlamak diye biseyde yok. Bizdeki alman usulu Ouch

Düzenleyen koliva - 26 Ocak 2011 Saat 22:33
Yukarı Dön
Muhammet ÇAKIR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Muhammet ÇAKIR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2011 Saat 22:36

abıcım herkez ozenıyor yurt dısını ama gözunu seveyım su ulkenın ya :))

1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!
Yukarı Dön
pug307_26 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites

Forumdan Banlandı...

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı pug307_26 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2011 Saat 00:00
Orjinalini yazan: Muhammet ÇAKIR Muhammet ÇAKIR Yazdı:

abıcım herkez ozenıyor yurt dısını ama gözunu seveyım su ulkenın ya :))

dogru söze ne hacet Alkış
Yukarı Dön
beveta Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı beveta Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2011 Saat 01:53
yol yardımı gibi bi olay söz konusumu?
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2011 Saat 10:22
Orjinalini yazan: beveta beveta Yazdı:

yol yardımı gibi bi olay söz konusumu?

Hayir. Yani gercekten "soz konusu" bile degil cunku hic duymadim gormedim bile Sırıtma

Sunu belirtmem gerek. Avrupa diyerek butun avrupa ulkelerini kapsamamak gerek. Almanya'nin Hollanda'nin yollari kaymak gibidir.
Belcika gel gel yeridir ve otobanda bile kocaman cukurlar var. Yol bakimindan burasi tam bir rezalet. Dusunun oldugum yerden sehir merkezine tek serit yol var ve onunuze bi traktor dustumu yandiniz gecmek imkansiz Ağlama
Ben gurbet diye Amerika'ya derim. Hayranligim oldugundan demiyorum. Yollar 5 serit. Oyle bi sistem var ki sag 4 serit normal gidenler icin ama eger arabanda 2 den daha fazla yolcu varsa en sol tek serit onlara ozel ve hizli serit. Basip gidiyorsun. Ucuzluk o bicim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 5851 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1045 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 231 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3569 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49196 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 472 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 290 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 510 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 85 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4357 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1742 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 985 0 Just for Justice
konu icon Acil Yardım! 1.4 quicksilver stop ediyor son mesaja git 763 0 ozcank
konu icon 307 1.6 xt yürüyünce gelen ses son mesaja git 1747 11 Pejo58
konu icon Peugeot 307 Otomatik Vites Arızası (ÇÖZÜLDÜ) son mesaja git 28754 22 Pejo58
konu icon 407 ÇEKMİYOR son mesaja git 3675 6 Oyk2147
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26071 19 wolkan35
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 2497 5 yigitmustafa
konu icon 1.4hdi / 1.4tdci rölanti arızası yardım edin lütfe son mesaja git 234 0 omersardogan
konu icon Kolçak Montajı son mesaja git 871 0 2016active1.6Hdi
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
ulamburias 2
Oyk2147 2
208adem1 2
SerkanPinar 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English