|
|
ACİLL YARDIM TEYP SESİ KENDİ KISILIYOR |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
mehmet20
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: ACİLL YARDIM TEYP SESİ KENDİ KISILIYORGönderim Zamanı: 17 Ekim 2010 Saat 16:40 |
|
ARKADAŞLAR MERHABA 206 ARACIMDA ORJINAL RADYO-KASETÇALAR BULUNUYOR .RADYODA SESİNİ AÇTIGIMDA KENDİ KENDİNE KISILMAYA BAŞLIYOR VE SESİ SIFIRA İNDİRİYOR SEBEBİNİ ANLAYAMADIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER
|
|
![]() |
|
GökhaN
YÖNETİCİ
KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11687 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2010 Saat 17:25 |
|
koldan kumandada bir sorun olabilir diye düşünüyorum veya teyp üzerindeki ses kısma tuşunda madem direk kısılıyor.
|
|
![]() |
|
mehmet20
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2010 Saat 17:33 |
|
evet sesi açıyorum ses geriye düşmeye başlıyor hemen
|
|
![]() |
|
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2010 Saat 17:45 |
|
ses tuşu problemli eğer ekranda sırayla azalarak tamamen kısılıyorsa ses kısma tuşu takılı kalmıştır elektrik ustası yapar
|
|
![]() |
|
hasimayaz
3. Vites
P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2010 Saat 17:46 |
|
kol kumandasını söküp tekrar deneyin. direksiyon milini kapatan kapağı sökün. kol kumandasını tırnağından kurtararak dışarı çıkarın. kolay bir iş kendi başınıza halledebilirsiniz
|
|
![]() |
|
mehmet20
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2010 Saat 18:11 |
|
degerli görüşleriniz için teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
voodoo
2. Vites
04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2010 Saat 20:04 |
|
tus problemi galiba ....fakat ses sonuna kadar mute konumuna kadar kisiliosa tabiki ????
|
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
mehmet20
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2010 Saat 21:13 |
|
evet tuş problemi sanırım söylediginiz gibi mute konumuna kadar kısılıyor
|
|
![]() |
|
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2010 Saat 16:07 |
|
ekranda mute yazıyormu bende yazmıyorda sesi tamamen kapatınca merak ettim
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||