![]() |
|
marşa basmadan lambaların sönmesi beklenmeli mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2009 Saat 22:05 |
|
bu konuda bilgisi olan var mı?
|
||
![]() |
||
TOLGA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bilgiğim kadarıyla yeni nesil araçlarda lambaların sönmesi beklenmeli,
|
||
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
evet beklenmeli. enjeksiyonlu Şahinlerde bile beklenmeli. kaldı ki yeni nesillerde...
|
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
yakıt orusunda gerekli basıncın oluşması ve şayet araç dizel ise kızdırma bujilerinin ısınması bitinceye kadar beklenmeli.
|
||
![]() |
||
|
aracın dizelmi dizelse aracın altında kızırma sistemi var yakıt için burada mazot ısıtılır ve enjöktöre iletilir göstergedeki ikaz ışığının sönmesi mazotun ısıtıldığına işarettir eğer bu şekil yapmazsan
1 enjöktör sistemi ve beyni ifas eder ortalama 2500 tl masraf 2 araç rolanti ve sistem arıza kaydı verir yani beyini arıza yapar sakın ama sakın ısıtmadan marşa basma benzinli modellerde tam tersidir hemen bassanda hiçbir sorun olmz bu tamamen enjektör problemidir |
||
![]() |
||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
kesinlikle beklenmeli
|
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
![]() |
||
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
|
ben bekliyorum isiklar sundukten 2-3 saniye sonra tik diye bi ses geliyor ondan sonra basiyorum marsa beklemenin bir zarari olmaz sonucta
|
||
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
BEKLEEYEN KENDİ KAYBEDER MASRAF AĞIR TAMİR EDİLSE BİLE BEYİ SÜREKLİ ARIZA YAPIYOR SONRA
|
||
![]() |
||
|
bende devamlı beklıyorum
|
||
![]() |
||
Ragnarok ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
|
Bende hep beklerim.
|
||
Buğra
|
||
![]() |
||
kadir406 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2009 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
|
BENDE BEKLERİM, DAHA İYİ OLDUĞUNU DUYMUŞTUM.
|
||
![]() |
||
yzt06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
|
bende bekliyorum.. ama birşey dikkatimi çekti.şimdiye kadar gittiğim bütüün ttamirciler arabaya binince hiç beklemiyor.
|
||
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR...
|
||
![]() |
||
ErolSen ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2009 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
|
aynen |
||
![]() |
||
slowmotion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2009 Konum: Bursa/Nilufer Durum: Aktif Değil Mesajlar: 381 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı slowmotion
|
beklenmeli...
|
||
Nur * 206 XT
|
||
![]() |
||
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
|
bende cok kızıyorum o duruma lpg takılırken cocuğu dövecektim apaci bindi direk bastı sonra indirdim kendim çektim arabayı ![]() |
||
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
![]() ![]() |
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
![]() |
||
arifkemal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifkemal
|
bende bekliyorum ama sanayideki ustalar sabırsı, "hadi çalıştırsanaaaa" diye bağırıyor adama:D
|
||
![]() |
||
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
|
peki tüm 106 larda bekleniyormu bekleniyorsa göstergede hangi ışık sönünce çalıştırılıyor? |
||
Bakalım Kim Önce Dönücek |
||
![]() |
||
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
|
kesinlikle beklenmeli. bende dizel 206 vari, bi keresinde stop ettirmiştim arabayı yokuşta :D daha acemiydik, hemen marşa bastım, ışık yandı ve baya sönmedi şu kızdırma bujileriyle ilgili arıza uyarı ışığı. sürekli öyle çalıştırılırsa neler olur kim bilir.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |