![]() |
|
206 İçin Düşündüğüm Sistem |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alpayarzu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpayarzu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2009 Saat 12:23 |
Arkadaşlar yaza orta yollu bir sistem yapmak istiyorum ama fikirlerinize ihtiyacım var.
Ana ünite:Pioneer 5150
Ön hoparlör:İnfinity Reference 6520
Arka Hoparlör:İnfinity Reference 5020
Subwoofer:İnfinity 1250 watt 30 cm
Anfi hakkında bir fikrim yok açıkcası.300tl ye kadar bütçem var anfi için.Hangi markaları tavsiye edebilirsiniz ve kaç kanallı olmalı?
|
|
darbeler yesende yüreğine affetmek en asil intikam.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jbl amfıler ıyıdır ısını rahatlıkla gorur bass asırı yuklu bı bass degıl cunkı 400e cok rahat bı amfı alırsın
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
evet jbl ler e çok güzel diyolar bu arada bayaa tuttu piyasada jbl işini görür
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
JBL 75*4 olabilir.. az daha kasarsan Sierra SRA 1004' de olabilir.
Bu iki yazdığım amfide 4 çıkışlıdır 2 kanalı köprüleyip bas a verebilirsin diğer kalanlarda zaten midler için işini görür.. Ha bu arada Sierrada iki çeşit 1004 var, sana tavsiyem SRA olsun toplamda 365 RMS güç veriyo
(kendimde kullanıyorum gayet güzel) İnno serisi iyi deil diye biliyorum
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
kesinlikle JBL 6 kanallı "755.6" modelini tavsiye ederim. 4 normal hoparlör kanalı + 2 bass kanalı. ilerde bassları 2 ye çıkarma ihtimaline karşı 755.6 modeli idealdir.
ayrıca 5150 modeli de pahalıdır. ben olsam kapaksız model alırdım. 3150 de hemen hemen özellik olarak aynıdır, tek farkı daha şık olması Düzenleyen h_307 - 05 Aralık 2009 Saat 18:28 |
|
![]() |
|
alpayarzu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpayarzu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler arkadaşlar.O zaman 4 kanallı bir anfi işimi görüyor dimi?
|
|
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
ön hoparlörler 2 kanala, arka hoparlörler ana üniteye, anfide kalan 2 kanal da bass'a köprü şeklinde bağlanabilir.
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
rahatlıkla gorur
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpayarzu
|
|
|
|
![]() |
|
ünitede 4 hoparlör çıkışı var. 2 sine arka hoparlör bağlanacak ve diğer kalan 2 si boşta kalacak. anfiyi ünitenin RCA çıkışlarına bağlayacaksın.
kesinlikle ses/güç kaybı falan olmaz. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpayarzu
Güç kaybından kastım yani arka hoparlörleri anfiye değilde ana üniteye bağlarsak verimsiz çalışmaz mı anlamındaydı?Biliyorum biraz fazla soru sordum ama maruz görün :(
|
|
|
|
![]() |
|
mecbur öyle yapacaksın. çünkü anfide bağlayacak başka çıkış kalmadı. illa arka hoparlörü anfiye bağlamak istiyorsan, dediğim gibi 6 çıkışlı 755.6 model JBL alacaksın.
o zaman "4 kanallı anfi işimi görür. di mi?" sorunuzun cevabı HAYIR. yada 4 kanallı alırsan dediğim gibi yapacaksın. başka çare yok. şimdiden hayırlı olsun. güle güle kullan. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpayarzu
Tamam çok teşekkür ediyorum.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |