![]() |
|
Motor Numarasi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Panzo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2009 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Kasım 2009 Saat 00:32 |
206 gti'nin motor numarası kaputu actıgında neresındedir.(sacma bır soru gıbı ama cok onemli )
|
|
keep on rising
|
|
![]() |
|
elenor ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2008 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 323 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
görmeniz mümkün degil motor eksoz çıkışının altında kalıyor.Vize için soruyorsun sanırım ben vizeye girdigimde motor numarasın abakan olmadı ama servise aracını götürürsen pc takıp okuyabiliyorlar.
|
|
206 HDİ 1,4
|
|
![]() |
|
Panzo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2009 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Alım satım için sormuştum.İlgilendigin icin sagol.206 gti sahibi olan biri olsa net bişey söyleyebilirdi aslında.
Düzenleyen Panzo - 21 Kasım 2009 Saat 20:56 |
|
keep on rising
|
|
![]() |
|
elenor ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2008 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 323 |
Hepsinde aynıdır diye düşünüyorum bende 206 hdi var.
|
|
206 HDİ 1,4
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
[QUOTE=elenor]görmeniz mümkün degil motor eksoz çıkışının altında kalıyor. hepsinde aynı yede bildigim kadarıyla
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
Başima ne işler actı motor numarasi.neyse tşkler arkadaşlar
|
|
keep on rising
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Emme manifoldunun altında..
![]() |
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
haşim abi yine hallettin olayı senin tecrübelerinden yararlanmak lazım !!!!!!!!
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
Cok güzel bir cevaptı sagol tşkler
|
|
keep on rising
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |