|
Peugeot 307 LPG ve Katalizör |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
GuRu
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2009 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2009 Saat 18:48 |
Merhaba arkadaşlar. Benim 2002 Model Peugeot 307 XS aracım mevcut. 4 ay
kadar önce aracıma Atiker marka LPG taktırdım. 4 aydırda mükemmel verim
alarak sorunsuz kullanıyordum. Taki havalar biraz soğuyuncaya kadar.
Havalar soğuduğundan beri aracım sabahları ısınana kadar katalizör arızası verip çekişi düşüyor. Titreme yapıyor. Tekliyor. Bazende kendi kendine stop ediyor. Aracım ısınınca stop edip çalıştırıyorum sorun gidiyor. LPG taktırdığım yere gittiğimde aracımın LPG sinin kış için özel ayar istediğini söyleyip bir tür ayar yaptılar. Ancak ertesi gün aynı sorun devam ediyor. Aracımı serviste makinaya bağlattığımda tekleme arızası görüldü. Buji ve bobinler değişecek dendi ancak katalizör arızası hiç yanmadı. Bu konu hakkında neler yapabilirim, bana bilgi verirseniz çok sevinirim. Saygılarımla Erdoğan Kılıç |
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Bir lira bile masraf yapma bu atikerde bu sorundan kurtulmanın imkanı yok.. Atiker+peugeot = sorun.. Abartmıyorum duyduğum atiker ile aynı sıkıntıyı yaşamış en az 20 nci kişisin.. Sorunlar kerkesde aynı.. arabayı ısıtıp lpg ye geçtikten sonra devam edeceksin başka yolu yok.. Boşuna masraf yapma aracına.. Bakımların tamsa gerek yok başka bir şeye
|
|
taylor 307
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı taylor 307
|
haşim bey haklıdırr.atikerin pug'a hiç uymadığını duymuştum bende.ya aslında bence markadan ziyade takan usta bence bu verimsizliğin kaynağı oluyo.çok kolay bi olay değil çünkü bu gaz dönüşüm işi..bende brc düşünüorum..servis brc takıyo.ne dersinizz.
|
|
307'm benim
|
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
306 ve 206 araçlara takıldı brc.. Kullanıcılarından hiçbir şikayet duymadım..
|
|
zaferpls
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar bende Atiker taktırmayı düşünüyordum,bu Atikerdende hiç birşey anlamadım kimisi çok memnun kimiside nerdeyde söktürecek,bence sorun Atikerde değil montajını yapan ustada...
|
|
taylor 307
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı taylor 307
|
aynen ölee.bana servis brc önerdi ama.arkadaşım 2004 307 xt ye atiker taktırdı 900 milyona..çokda memnunn.aslında biz gaza geçmeyi düşünenler burda toplanıp beraber gidelim sağlam bi ustaya:) |
|
307'm benim
|
|
shamed
1. Vites 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
walla şuanada kadar tartarini lpg kullandım tüm taksici we piyasanın kullandığı bir lpg herkes gibi bende memnundum önerebilirim
|
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
yigit1989
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yigit1989
|
az daha atiker taktıracaktım 307 me iyi oldu bu yorumları okudugum en iyisi servise garantılı brc taktırtmak
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
enjektörünü değiştirmen lazım ben değiştidim düzeldi fakat atiker sorunu bitmez şimdi de gaza geçmiyor |
|
fatih1903
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
|
BENİM ARACIMDA DA ATİKER VAR BEN HİÇ SORUN YAŞAMIYORUM SADECE ARACI 2-3 GÜN HİÇ ÇALIŞTIMADIYSAM İLK ÇALIŞTIRDIĞIMDA 5 DAKİKA AQRCI ISITIYORUM SONRA BASIYORUM GAZA ÇABUK ISINSIN DİYE BİRAZ PERFORMANSLI KULLANIYORUM SONRA AYNEN DEWAM MAAŞALLAH SONUÇTA SONRADAN TAKILAN BİŞEY HİÇ BİRŞEY ORJİNALİ GİBİ OLMAZ GÜLÜ SEVEN DİKENİNE KATLANIR :)
|
|
taylor 307
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı taylor 307
|
tartarini kaça patlar bize arkadaşlar bilgisi olan varmı.307 xr bva
|
|
307'm benim
|
|
fatih1903
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
|
tartarininin son versiyonu 2009 da çıktı ona 1.600-1.800 arası değişen fiyatlarda 1.500 ve altı
çekerse son versiyonu değildir bilgin olsun .. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bnim 307 xt Premiumda ecoteck lpg takılı.Yazın iyi çalışıyordu kışgelince sıkıntı yaptı ayara götürünce usta tüpün beyninin arızalı olduğunu söyledi ama hala o şekilde biniyorum.Ankaraya gittiğimde lpg yi takan yerle konuşup garantiden yenisini alacam.Ecoteck marka benim hoşuma gitmedi markayı değiştirmeyi düşünüyorum.Arıza lambasını yakmayan ve performansı iyi olanbir marka önerebilir misiniz.Birde bu tüp ayarından iyi anlayan Ankarada veya Eskişehirde tanıdık usta var mı?Şimdiden teşekkürler
|
|
deniz_206
3. Vites 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
|
arkadaşlar uzak durun şu lpg.den ya yazık ediyosunuz araçlara.
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Doğru diyonda lpg olmayıncada bize yazık oluyo aracı kullanamıyoz benzin fiyatları malum.
|
|
okan77
2. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sonuç olarak 307 için en uygun hangisi şimdi? Ya daarkadaşın dediği gibi iş montajda mı bitiyor. |
|
taylor 307
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı taylor 307
|
brc hocam brc şaşma.hiç sıkıntı duymadım ben brcden.lamba uyarısıda duymadım.ben brc ye uçar.
|
|
307'm benim
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |