Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >206
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Anahtarlik Problemi , nasil cozerim ?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Anahtarlik Problemi , nasil cozerim ?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Anahtarlik Problemi , nasil cozerim ?
    Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2009 Saat 21:37
Selamlar;

Ekteki fotografta 2003 206 X Line SW aracin anahtari var.
Acma ve kapama butonlarin oldugu kisim deformasyon sonucu sizinde goreceginiz gibi koptu delindi.Simdilik Kapatma butonuna parmagimla ulasabiliyorum ama acma butonuda kopmaya basladi arada anahtarligin icine kaciyor.Haliyle acma butunun oldugu delik kucuk,parmak girecek gibi deil.Bu gidisle uzaktan kumandayla kapilari acamaz hale gelecek gibiyim.

Anahtarin elektronik aksami gayet guzel calisiyor.İhtiyacim olan sey sadece kasa.

Problemi cozmek icin Trabzon/Bayram'a gittim, anahtari yedegiyle beraber 150 lira gibi bi rakama deistirirz dediler.Ucreti ben yuksek buldum yaptirmadim.Sonucta ihtiyacim olan sadece kasa.Yasadigim yerde bu islerle urasan bi kac anahratciya gittim onlar da servise gidin dediler.Sinek kucuk ama mide bulandiriyor :)

Sizce bunu nasil halledebilirim ?

Düzenleyen skeser - 14 Şubat 2009 Saat 00:20
Yukarı Dön
elenor Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı elenor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2009 Saat 21:42
150 kasa alacagına 50-60 a alarm taktır.
206 HDİ 1,4
Yukarı Dön
sinan-s Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sinan-s Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2009 Saat 22:40
Maalesef orj anahtar sistemi kodlu olduğu için pahalı
Yukarı Dön
OgUz Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı OgUz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2009 Saat 23:22
arkadaşım bunun kasasını yurtdışından getittirdi... 50 liraya satıyordu... ulaşabilirsem ve elinde kaldıysa yazarım buraya...
Peugeot Ankara
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2009 Saat 23:42
Orjinalini yazan: OgUz OgUz Yazdı:

arkadaşım bunun kasasını yurtdışından getittirdi... 50 liraya satıyordu... ulaşabilirsem ve elinde kaldıysa yazarım buraya...

cevap veren arkadaslara tesekkurler.
ilk cevaptaki alarm daha mantıklı gibi,tabi alarm taktirtmakla hallolmaz ise arkadasiniz araciligi ile cozebiliriz, fiyatta biraz daha yardimci olursa :)
Yukarı Dön
OgUz Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı OgUz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2009 Saat 23:53
http://www.sahibinden.com/peugeot_206_anahtar_kumanda_kutusu-01WQQaXQQ12475791WQQpXQQdisplayitem

işte çözüm işte indirim :D buyrun arkadaşlar son iki tane :D

Düzenleyen OgUz - 13 Şubat 2009 Saat 23:53
Peugeot Ankara
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2009 Saat 01:16
oranın dugmesını bulabılıyosan bul ve bantla ondan sonra rahatca eskısı gıbı kullana bılıyorsun masrafa gerek yok :) bızm sırketın peugeottlarıda boyle bantladık cıllop gıbı calısıyor
Yukarı Dön
sinan-s Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sinan-s Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2009 Saat 12:04
Orjinalini yazan: EmRaH EmRaH Yazdı:

oranın dugmesını bulabılıyosan bul ve bantla ondan sonra rahatca eskısı gıbı kullana bılıyorsun masrafa gerek yok :) bızm sırketın peugeottlarıda boyle bantladık cıllop gıbı calısıyor
Güzel bir yöntem bence
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2009 Saat 12:32
bnm anahtarlıgımda aynı sekilde. üzerinde elektrik bandı var sorunsuz çalısıyor
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2009 Saat 13:14
bant her derde deva :D:D
Yukarı Dön
hasimayaz Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites

P.T. Demirbaş

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hasimayaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2009 Saat 20:44
Kapağı elektronik kısımdan ayır. tüm kasayı güzelce gres yağı ile yağla.. sonra sıcak silikon tabancası ile silikon sıkarak tüm kasanın silikondan kalıbını çıkart. silikon deliklerden hafif dışarı çıkacak şekilde taşsın. sonra hemen soğuk suya batır ve içinden soğuyan silikonu kalıp şeklinde çıkar. Neşter veya cutter ile fazlalıkları traşla butonları düzelt. Kullanacağın silikon çubuğu siyah renkli olsun.

Düzenleyen hasimayaz - 14 Şubat 2009 Saat 20:52
Yukarı Dön
haruncoskun Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı haruncoskun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2009 Saat 20:50
Orjinalini yazan: hasimayaz hasimayaz Yazdı:

Kapağı elektronik kısından ayır. tüm kasayı güzelce gres yağı ile yağla.. sonra sıcak silikon tabancası ile silikon sıkarak tüm kasanın silikondan kalıbını çıkart. silikon deliklerden hafif dışarı çıkacak şekilde taşsın. sonra hemen soğuk suya batır ve içinden soğuyan silikonu kalıp şeklinde çıkar. Neşter veya cutter ile fazlalıkları traşla butonları düzelt. Kullanacağın silikon çubuğu siyah renkli olsun.

Haşim abi bayılıyorum senin şu yaratıcı zekana walla hayranım müthiş bi düşünce =) ClapClapClapClap
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda

Yukarı Dön
okan77 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı okan77 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2009 Saat 21:14
Kartal real praktiker girişinde anahtarcıda..aynı sadece kasa sıfır 40 tl.. bilgin olsun... İatanbulda tanıdığın varsa yardımcı olsun sana...

Düzenleyen okan77 - 14 Şubat 2009 Saat 21:15
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2009 Saat 00:35
Orjinalini yazan: haruncoskun haruncoskun Yazdı:

Kapağı elektronik kısından ayır. tüm kasayı güzelce gres yağı ile yağla.. sonra sıcak silikon tabancası ile silikon sıkarak tüm kasanın silikondan kalıbını çıkart. silikon deliklerden hafif dışarı çıkacak şekilde taşsın. sonra hemen soğuk suya batır ve içinden soğuyan silikonu kalıp şeklinde çıkar. Neşter veya cutter ile fazlalıkları traşla butonları düzelt. Kullanacağın silikon çubuğu siyah renkli olsun.

Haşim abi bayılıyorum senin şu yaratıcı zekana walla hayranım müthiş bi düşünce =) ClapClapClapClap
haşim ayaz = teknik sorumlu
sorumluluğunu yerine getirmiş Smile
Yukarı Dön
EMRE Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
03 - Haziran - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı EMRE Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2009 Saat 14:28

Kapağı elektronik kısımdan ayır. tüm kasayı güzelce gres yağı ile yağla.. sonra sıcak silikon tabancası ile silikon sıkarak tüm kasanın silikondan kalıbını çıkart. silikon deliklerden hafif dışarı çıkacak şekilde taşsın. sonra hemen soğuk suya batır ve içinden soğuyan silikonu kalıp şeklinde çıkar. Neşter veya cutter ile fazlalıkları traşla butonları düzelt. Kullanacağın silikon çubuğu siyah renkli olsun.

süper fikir kutlarım hasim abi Clap
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2009 Saat 21:15
Tek kelimeyle Clap
Tebrikler hocam.
Biraz ince bi işcilik çıkartılarak yapılabilecek bi yontem.Ayrıca bi cok farklı yerde de uygulanabilir(buton eksikliği olan bi çok yerde :) )

Kutu için yardımcı olan arkadaşlarada ayrıca teşekkürler.

en kısa surede sonuçlandırıp,buraya yaziyorum.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2009 Saat 00:40
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.16655
Yukarı Dön
H-a-d-i Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı H-a-d-i Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2009 Saat 22:16
geçen hafta bu konuyu okumuştum. ve çarşıda gezerken tesadüfen anahtacıda Peugeot kontak anahtarının kasasını gördüm. fiyat sordum.

sadece plastik olan kasa kısmı, 30 TL ve 50 TL diye iki çeşit var. İstanbuldayım ve eğer istersen yardımcı olurum.

eğer anahtarını sustalıya çevirmeyi düşünürsen İstanbul piyasasında 100-120 TL vermek gerek.
Yukarı Dön
ErkanKurnaz Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ErkanKurnaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2009 Saat 23:21
e-bay da 206 için sustalı modeli vard ben çok beğenmiştim

ayrıca haşim abi sen aşıyosun hergün kendini:))
Erkan KURNAZ

1982/ERZURUM

0 RH +

NİLÜFER/BURSA
Yukarı Dön
ukubilay Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ukubilay Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2009 Saat 01:15
arkaşdaşım aynı dert bendede var dı ist dayım ben gittim 30 liraya aldım sadece kasayı değiştirdim sorun düzeldi istersen adresi ve teli vereyim sana
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 814 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 181 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3546 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49178 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 463 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 276 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 497 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 84 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4350 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1712 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 971 0 Just for Justice
konu icon Acil Yardım! 1.4 quicksilver stop ediyor son mesaja git 762 0 ozcank
konu icon 307 1.6 xt yürüyünce gelen ses son mesaja git 1746 11 Pejo58
konu icon Peugeot 307 Otomatik Vites Arızası (ÇÖZÜLDÜ) son mesaja git 28739 22 Pejo58
konu icon 407 ÇEKMİYOR son mesaja git 3661 6 Oyk2147
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26033 19 wolkan35
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 2489 5 yigitmustafa
konu icon 1.4hdi / 1.4tdci rölanti arızası yardım edin lütfe son mesaja git 233 0 omersardogan
konu icon Kolçak Montajı son mesaja git 870 0 2016active1.6Hdi
konu icon 508 Start-Stop Arızası P1A9C son mesaja git 1985 2 wolkan35
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
ulamburias 2
Oyk2147 2
208adem1 2
SerkanPinar 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English