![]() |
|
Bor Katkısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Çervato ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2008 Konum: İstanbul / Altu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İnşallah BİRGÜN zincirleri kırar, şu "bor ile çalışan otoyu da" batıyı aşarak bizler üretir, bu forumda da "BOR YAKITI İLE İLGİLİ" böyle bir konuyu işleriz
![]() |
|
100 lira kazanıp 101 lira harcıyorsan rezil olursun, ancak 100 lira kazanıp 99 lira harcarsan vezir olursun!
|
|
![]() |
|
kann87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
bende kullanmak ıstedım arkadaslar bunu ama yakın oldugum bı servıs dedı bana hıkaye bu dıe dıesel ıcın sızce faydası varmıdır?
|
|
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|
![]() |
|
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Kimisi iyi diyor kimisi bir işe yaramadığını söylüyor.
Bor power değil de Motor silki daha çok tavsiye ediyorlar. Bakalım 1000km e kaldı bakıma o zaman yağla beraber atayım bi motor silk. Belki dizel motor sesini biraz kısar. |
|
![]() |
|
endorama ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
bence külli yalan :D hapyap parakap :D
|
|
![]() |
|
master ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 229 |
ben motor silk kullandım,
elle tutulur bişey beklemek yanlış olur mutlaka lakin motor içinde faydası var diyorlar hep ..
|
|
![]() |
|
yigit1989 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit1989
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
burda dalga geçen arkadaskar olmus 1 saattir nnt powerın sahibi tgrt haberde adamı dinleseydiniz gerçekten utanırdınız...
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |