|
307 teyp çerçevesi nasıl çıkarılır? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
delcullu
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2009 Konum: KIRŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2009 Saat 00:21 |
Arkadaşlar kendi aracımdaki şu çerceveyi sökmem gerekiyo. Nasıl yaparım bilen var mı kırılır diye zorlamak istemedim. üzerinde bulunan kilima düzeneğinin biri içine kaçtı temizlerken. çıkarmadan yerine takmaya çalıştım beceremedim. Söküp takmayı deneyeceğim.
|
|
peugeotefe
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
dörtlü düğmesinin oldugu yerde en sağda ve en solda olan düğmeleri çıkarıyosunuz ama cıkarırken dıkkat edın çizilmesin çok hassastır onun altında ıkı adet civatası var onları söküyosunuz.snra küllüğü çıkarıp onun altında gozuken ıkı adet civatayı söküp sekmanları çıkartıyosunuz.onun altında ıkı adet daha civata var onları söktükten sonra ufak bı kastırmayla çerçeveyi çıkarabılırsınız
|
|
|
|
delcullu
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2009 Konum: KIRŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teşekkürler kardeş
|
|
kamilgulcan
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kamilgulcan
|
http://www.youtube.com/watch?v=oVxmSdNxGzY&feature=related bu video yardımcı olacaktır sanırım..
|
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |