![]() |
|
BİLGİ ALIM SATIM MASRAFLARI |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
kitay ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2009 Saat 01:19 |
|
2004 model 206 xt 1.4 hdı 5kapı alım satım masrafları 17-09-2009 noter satışı 214tl trafik sigortası 25o tl ruhsat45tl ek1 doldurumu15tl toplam 525 tl
|
||
![]() |
||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
resmen adam soyuyorlar
|
||
![]() |
||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bir muamaleci arkadaştan noter masraflarının kalkacağı üzere bilgi aldım bakalımgöreceğiz ilerleyen günlerde
![]() |
||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
Hakan o hurafe yıllardır var :).. 3 ncü köprü oldu o iş :)
|
||
![]() |
||
İBRAHİM ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2009 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
|
2008 YILININ BAŞLARINDA BENDE DUYDUM NOTER MASRAFLARININ KALKACAGINI ARACI USTUME ALMADIM BİRAZ BEKLEDIM YILBAŞİNDA YADA YILBAŞİNA YAKIN TARIHTE %40 ZAM GELDI ONDAN SONRA 2009 UN 2 AYINDA BEKLEMEKTEN VAZGECTIM
|
||
307 1.4 HDI
|
||
![]() |
||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
![]() |
||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||
![]() |
||
kitay ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
|
gerçekten adam soyuyolar ama birde bunları ben kendım halletım muamelecı ben halledersem 200tl alırım dedi
|
||
![]() |
||
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
|
Trafik sigortasını çok almışlar, 250 TL
![]() Düzenleyen Talip_019 - 24 Eylül 2009 Saat 13:13 |
||
En iyisi senin olandır
|
||
![]() |
||
Ragnarok ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
|
Ben trafik sigortasını 280tl ye yaptırdım. 4 farklı yere sordum en ucuzu buydu. Bence ucuza yaptırmıs.
Birde ruhsat hakikaten 60 liraya halloluyor mu? Ben daha fazla tutuyor diye hatırlıyorum. |
||
![]() |
||
elenor ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2008 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 323 |
|
bencede sigorta çok tutmuş daha geçen ay 175 tl yaptırdım ben 2004 206'ya
![]() |
||
206 HDİ 1,4
|
||
![]() |
||
|
arkadaşlar ben ruhsatı üzerime aldıgım için okadar tuttu benden oncekı sahibinin bılgılerıyle alınsaydı 201 tl olucaktı
|
||
![]() |
||
Ragnarok ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
|
Arkadasım hangi firmaya yaptırdın? Ben 4 farklı sigorta kurumunun acentasına sordum. Nereden yaptırdıgını söylersen bir dahaki sefere oraya sorarız bizde. |
||
![]() |
||
İBRAHİM ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2009 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
|
arkadaşlar bildiyim kadarıyla sıgorta fiyatı aracınızın modeli ve gecmiş olan seneler icerindekıi kaza sayısı ile biraz alakalı
yenı motor taktırdım yılbaşına kadar motoru ruhsata işlermem gerekiyor takıpcılerın dedıyıne gore 600ytl tutuyor |
||
307 1.4 HDI
|
||
![]() |
||
|
Arkadaslar biraz arastırdım zaten trafik sigortası illere göre degisiklik gösteriyor. Ben istanbulda bu fiyata yaptırdım diger illerde daha düsük oluyor. En pahalısı İstanbul da malesef.
http://www.otogazete.com/haber/oto/zorunlu_trafik_sigortasi_fiyatlari_2009.asp |
||
![]() |
||
elenor ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2008 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 323 |
|
arkadaşım Aksigortaya yaptırdım geçen senede 170 tl mal olmuştu sigortası.
|
||
206 HDİ 1,4
|
||
![]() |
||
|
Eger izmirde yaptırdıysan en yüksek fiyat 215TL. İndirimle aldıgın fiyat normal. Zaten İstanbulda da liste fiyatı 311TL. İndirimle bizim aldıgımız fiyatlarda normal sanırım.
|
||
![]() |
||
|
Zorunlu Trafik Sigortası araca göre degismiyor. Her araç için aynı diye biliyorum. Sanırım sizin belirttiginiz Kasko fiyatları. |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Arkadaşlar evet noter satışı kesin kalkacak ama ne zaman olur tam tarih belli değil kalktığı zaman direkt trafikten yapılacak ama onada bir kılıf uydurulup ruhsat fiyatını arttırırlar!!! :)
Bu arada her sene başı noter alım satım ücretleri artıyor buna ruhsat masrafları ve sigortada dahil!
Birde zorunlu trafik sigortasını başka şehirde yaptırabiliyorsunuz fiyat 100 lira daha ucuz oluyor!
|
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
bence başka şehirde yaptırman birşey değiştirmez. çünkü ben başka şehirde yaptırdım.istanbuldan aldığım fiyatla aynı rakama yaptırdım.sadece paramın tanıdığa gitmesini istediğim için memlekette yaptırdım.
34, 06 ve 35 plakalar her zaman pahalı olur. çünkü kaza yapma riski daha fazla olduğu için Sigorta primi fazla alır. 34 plakalı aracının trafik sigortasını hangi ilde yaptırırsan yaptır, farketmez. düşmesini istiyorsan, plakayı değiştirmelisin. mesela 41 yapılabilir. yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar. Düzenleyen h_307 - 16 Aralık 2009 Saat 01:05 |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
arkadaşımla aynı gün aldık arabalarımızı ikiside 34 plaka ben istanbulda 285 liraya 0 balıkesirde 134 liraya yaptırdı fiyatı tam bilmiyordum telefon edip öğrendim!!!
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |