![]() |
|
Satılık Peugeot 206XS LPG'li |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Ragnarok ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2009 Saat 10:41 |
|
Arkadaslar aracımı satmak istiyorum. Aracı aldığım arkadas cok iyi bakmıs. Benim görebildigim hicbir problemi yok aldıgım günden beri cok az masraf yaptım. Herkese simdiden tesekkürler.
Düzenleyen Ragnarok - 25 Ocak 2010 Saat 17:17 |
||
Buğra
|
||
![]() |
||
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hayırlı satışlar.
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
hayırlı satıslar
|
||
![]() |
||
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
|
Hayırlı satışlar..
|
||
En iyisi senin olandır
|
||
![]() |
||
ErkanKurnaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hayırlı satışlar
|
||
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
||
![]() |
||
Ragnarok ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
|
Arkadaslar ilanım güncellendi.
|
||
![]() |
||
|
Güncel.
|
||
![]() |
||
|
Arkadaslar fiyatı düsürdüm. İlanım güncel.
|
||
![]() |
||
|
Arkadaslar ilanımı güncelledim. Yok mu alıcı? Bu aracı satmam lazım yoksa siyah 1.4hdi 4 kapılı 207 alamam
![]() |
||
Buğra
|
||
![]() |
||
|
Güncell hala satamadım :(
|
||
Buğra
|
||
![]() |
||
|
Güncel.
|
||
Buğra
|
||
![]() |
||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
hayırlı satışlar
|
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
güncel mi ?
|
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
sakın otomatik alma. otomatik sorunlarını okumaktan saçlarım beyazladı. ![]() |
||
![]() |
||
SahinGün ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: balıkesir-konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 347 |
|
hayırlı satışlar araba güzel nasibi olana gitsin...
|
||
![]() |
||
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
|
Hayırlı Satıslar
|
||
![]() |
||
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
|
hayırlı satışlar |
||
Bakalım Kim Önce Dönücek |
||
![]() |
||
|
Yok kesinlikle otomatik araç almam. Kaç sene tiptronik laguna kullandım hala da kullanıyorum. Uzun yolda insanın dikkatini bu kadar dağıtan ve uyutan araç olamaz herhalde. Düz vites en güzeli ![]() |
||
Buğra
|
||
![]() |
||
|
Bu arada ilan güncel ama haftasonu ankaradan bir alıcı gelecek. Bakalım satılırsa haber vericem foruma.
|
||
Buğra
|
||
![]() |
||
|
Arkadaşlar aracım satılmıştır. Bilginize. Yarın ankara yolcusu
![]() |
||
Buğra
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |