|
2003 peugeot 307-2005 ford focus |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ilterunsal
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2008 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ilterunsal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2009 Saat 03:06 |
arkadaşlar 2003 peugeot 307 xt bva 66000km sahibiyim aracımı 2005 focus ghia tdci 39000km ile takasa gireceğim.307 nin üstüne ne kadar eklemeliyim.yardımlarınızı bekliyorum.
|
|
haruncoskun
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
|
Arkadaşım burası araba alsat veya takas yapma sitesi değil lütfen önce tanışma topiği açıp kendinizi tanıtırsanız o kadar hızlı yanıt alırsınız
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
|
|
ilterunsal
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2008 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ilterunsal
|
topiği açtım tanıttım kendimi kusura bakmayın...
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
focus 2 ghia tdci ve km si cok dusuk. tdci ghia piyasası 2005 model oldugu için yaklasık olarak 23000-24000 civarıdır. üste 4000-5000 civarı gibi bir rakam verip değişebilirsin.
|
|
ilterunsal
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ilterunsal
|
arkadaşlar adam ben 7000tl ye kadar çıktım adam benim arabamı 14500den kendininkinide 27000 tl den hesaplıyor.böyle bir durumda tabikide almam.ancak forumda focusunu satacaklar arkadaşlarla görüşebilirim.saygılar...
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tavsiyem önce aracını satıp sonra arac araman cünkü 24000 tl gibi bir rakam ayarlarsan bir cok focus ghia tdci sahibi ile rahat rahat konusup pazarlık yaparsın. |
|
ilterunsal
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ilterunsal
|
takastaki şartlar buysa zaten satıp alıcam arkadaşlar...
|
|
fatih1903
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
|
senin arabanı 14.500 den mi? saydı harbiden ölücüymüş adam dostum arabanı şimdi satmaya kalksan eğer temizse normal fiyatı 18.000 falan bence en düşük aracını 18.000 e say öle gir takasa benden tavsiye hayırlısı...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
14,500 mu :) sende o adamına racını 17 ye say ustune ver 2-3 lıra o zmm :D alt tarafı focus zaten hıc sevmem gereksız bı takas olur aracını satıcaksan golf passat v.s turu bır acac bakarsan degıstırdıgıne deger |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |