Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Chip & Tuning
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuChip & Tuning

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
demet Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Durum: Aktif Değil
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2009 Saat 12:09
Arkadaşlar dün arabamı Emin ustaya OTOCHECK'e götürdüm :) sağ olsun forumdan dolayı kendisi ve çalışanları yakın alaka gösterdiler :) hepsine teşekkür ederim burdan. İşin doğrusu şaşırdım çünkü sanayide böyle nezih bir firma olacağı hiç aklıma gelmezdi. Daha önce gittiğim "izbe" yerlerle de karşılaştırınca bir bayanın rahatlıkla gidebileceği bir yer, kesinlikle beklentilerin üstünde gözlemlerime göre OTOCHECK donanımlı ve işi bilenlerin olduğu bir yer bence. Herneyse asıl konumuz chip&tuning ve sonuç herşeyden önemli. Aracın beyninden programını aldılar almanya'ya gönderildi, aracıma tepeden tırnağa "ücretsiz" :) check-up yapıldı, dyno ölçümüne girdi aracım "68 hp" çıktı :) Bugün tüm işlemler bittikten sonra aracımı tekrar dyno ölçümüne sokacaklar sonucu sabırlızlıkla bekliyorum. Akşama aracı teslim aldıktan sonra sizleri de haberdar ederim. (Emin usta okuyorsan duy kaderin ellerimde :) memnuniyetimi de şikayetimi de buradan okursun artık :)

Düzenleyen demet - 11 Eylül 2009 Saat 13:46
Yukarı Dön
Murat Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
08 - Temmuz - 1983

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2009 Saat 13:51
Emin bey,

206 1.4 HDI.
Dyno ölçüm, arıza tespiti ve chip uygulaması için fiyatlarınızı öğrenebilirmiyim?

Düzenleyen Murat - 11 Eylül 2009 Saat 13:53
Yukarı Dön
haruncoskun Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2009 Saat 13:52
benimde bi arkadaşım da ford focus 1.6 tcdi var bende onun için bi fiyat alabilirmiyim ?
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda

Yukarı Dön
Rfk Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
P.T. Demirbaş

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2009 Saat 15:30
beyler yanlış anlamayında 1.4 motorlarını yormayın..bu motorlara chip yapan ustanında ustalığından şüphe duyarım aldığı parayı boğazından geçirebiliyormu???
1.4 motor artı dizel ne yapabilcenki ferrariyemi kafa tutucan madem hızlı olsun diyosun git ozaman rc felan al 1.4 motoru çok kurcalarsan kucağa alırsın sonra "ben napcam para yok" hiç üzülmüyorum aksine müstak...
aslında demek istediğim türkiyede bilinçli modifiye yok..millet ne paralar harcıyor ne ölçümler yapıyor arabasının motoruna ondan sonra yüklüyor...
bence motorun neyse sınıfını bilip ona göre dawranmalıyız...
Aşıksan vur saza,şöförsen bas gaza :)
Yukarı Dön
emin_usta Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2009 Saat 23:36
Orjinalini yazan: rfk_34 rfk_34 Yazdı:

beyler yanlış anlamayında 1.4 motorlarını yormayın..bu motorlara chip yapan ustanında ustalığından şüphe duyarım aldığı parayı boğazından geçirebiliyormu???
1.4 motor artı dizel ne yapabilcenki ferrariyemi kafa tutucan madem hızlı olsun diyosun git ozaman rc felan al 1.4 motoru çok kurcalarsan kucağa alırsın sonra "ben napcam para yok" hiç üzülmüyorum aksine müstak...
aslında demek istediğim türkiyede bilinçli modifiye yok..millet ne paralar harcıyor ne ölçümler yapıyor arabasının motoruna ondan sonra yüklüyor...

rfk34 ...(kimseden tek kuruş almadım,ayrıca ben amatörlerle değil profesyonellerle çalışıyorum.chip firmam Almanyada senelerin firması..ve xusura bakma o firma heralde senden benden ÇOOOK daha bilgili)  bilmediğin çok şey var..chip yakıt miktarını arttımak veya motora eksta yük uygulamak değil.detayları nette biraz araştırsan görürsün.burada sana ahkam kesecek veya iş öğretecek değilim,ama yazdıkların çok sinirimi bozdu..sırf millete bir faydamız olsun diye buraya üye olmuştum..ama senin bu laflar bir - iki günlük mazime çok dokundu..Yurt dışında tuningin ne olduğunu "daha doğrusu" kelime manasının "ayarlamak" olduğunu bilen ve yaptıran çok ciddi firmalar var..bir araştır istersen..super chips,revo flash vb...bunlar 1.0 benzinli araca bile tuning yapıyor.veya şöyle anlatayım.3 tane arabam var.ve bunlarda 2 senedir tuning var..birisi 1.3 multijet.diğerleri pejo ve ford diesel..hiç birinde hiç bir şey olmadı..5 sene önce yaptığım araç sahipleri ile hala görüşüyorum..bu güne kadar 200 ün üzerinde araç yaptırdım.birisinde bile sorun olmadı..

neyse burada bunları yazıpta ............

boşveeeer...Demet hanım bu forumdan gelen ilk ve son müşterim olacak.Ondan da ücret almayacağım..boğazıma moğazıma takılır..bir daha da buraya girip zamanımı boşuna harcamayayım..
herkese eywallah..

oto elektronik,beyin tamirci
Yukarı Dön
Murat Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
08 - Temmuz - 1983

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2009 Saat 23:40
Selametle.

Reklamınız güzel oldu ama, google da iyi çıkar!
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2009 Saat 23:58
Orjinalini yazan: Murat Murat Yazdı:

Selametle.

Reklamınız güzel oldu ama, google da iyi çıkar!

++++++++++++ 2. sayfasından sonra aklıma hani ulus'ta tezgah açanlar var ya birde onların elemanları var müşteri gibi giderler ilgi çekmeye çalışırlar ya işte o geldi basit kelime oyunları madem öyle bir iş yapıyorsunuz üsülünce bir topic açın ne gerek var böyle oyunlar yapmaya

Düzenleyen haruncoskun - 11 Eylül 2009 Saat 23:59

Yukarı Dön
entel Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2009 Saat 00:07
Sevgili Emin_usTa rumuzlu arkadaşımız Ustamız..

1.PeugeotTurkey forumları varolduğu günden beri bünyesine değişik insanları katıp paylaşıma,öğretmeye,dost olmayı amaç edinip saygı ve sevgi kavramlarını hayatta tutmaya çalışan güzide bir Forumdur.

2.Sizin gibi forumumuza birçok Usta,birçok meslek dalından farklı insan grupları üye olmuştur..

3.Forumumuzda birden fazla rumuz alıp da kendi firmasını tanıtan , bedavaya reklamını yapan art niyetli insanlar da olmuştur zamanında..

4.internet aleminde bulunulan mekanda sizleri herzaman övecek insanların olmayacağını,tabir-i Caiz ise pohpohlamayacağını,yeri ve zamanı geldiğinde sizi eleştirebilecek insanların olma ihtimalini aklınızda tutmalısınız..

5.Eğer siz buraya çıkarsız bir duruşla geldiyseniz ve de karakteriniz sağlam bir insan iseniz zaten söylenilen şeylerin moralinizi bozmaması gerektiğini bu durumu olgunlukla karşılayıp anlamalısınız..

6.Forumdaki insanlardan sizden faydalanmak isteyen güzel anlamda(müspet) insanlar olabileceğinden siz çizginizden vazgeçmemeli hayatla ve sanal ortamla irtibatınızı korumalısınız..

7.PeugeotTurkey forumları birbirinden farklı meslek grubundaki , yaş farkındaki , siyasi kimlik farklılıklarındaki,değişik dil ve dinlerdeki insanları bir çatı altına toplayan; amacı safi dostluk ve paylaşım,bilgilendirme,saygı ve sevgiyi koruma olan bir mekandır..

8.Forumda ya da diğerlerinde bu tür davranışları olabilme ihtimalleri çok yüksek olduğundan size nacizane tavsiyem şahsım adına(sanıyorum benim gibi düşünen insan sayısı da bir hayli fazladır) bu tür olaylar sizlerin moralini bozmasın..Biz şahıslara ya da gruplara yönelik bir tavır ya da yayın yapan kuruluş değiliz..(Yönetici arkadaşların affına sığınıyorum zira yönetimde gördüğüm için kendimi,yetki verilmese bile ben bu aileyi benimsemiş birisiyim manevi anlamda)

9.Bu maddeler halinde yazdığım satırları zaman ayırıp okursanız bizimle olmaya devam ederseniz zaten ne kadar iyi bir iş yaptığınızı ilerleyen zamanlarda göreceksiniz..iyi forumlar..
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2009 Saat 00:14
Orjinalini yazan: entel entel Yazdı:

Sevgili Emin_usTa rumuzlu arkadaşımız Ustamız..

1.PeugeotTurkey forumları varolduğu günden beri bünyesine değişik insanları katıp paylaşıma,öğretmeye,dost olmayı amaç edinip saygı ve sevgi kavramlarını hayatta tutmaya çalışan güzide bir Forumdur.

2.Sizin gibi forumumuza birçok Usta,birçok meslek dalından farklı insan grupları üye olmuştur..

3.Forumumuzda birden fazla rumuz alıp da kendi firmasını tanıtan , bedavaya reklamını yapan art niyetli insanlar da olmuştur zamanında..

4.internet aleminde bulunulan mekanda sizleri herzaman övecek insanların olmayacağını,tabir-i Caiz ise pohpohlamayacağını,yeri ve zamanı geldiğinde sizi eleştirebilecek insanların olma ihtimalini aklınızda tutmalısınız..

5.Eğer siz buraya çıkarsız bir duruşla geldiyseniz ve de karakteriniz sağlam bir insan iseniz zaten söylenilen şeylerin moralinizi bozmaması gerektiğini bu durumu olgunlukla karşılayıp anlamalısınız..

6.Forumdaki insanlardan sizden faydalanmak isteyen güzel anlamda(müspet) insanlar olabileceğinden siz çizginizden vazgeçmemeli hayatla ve sanal ortamla irtibatınızı korumalısınız..

7.PeugeotTurkey forumları birbirinden farklı meslek grubundaki , yaş farkındaki , siyasi kimlik farklılıklarındaki,değişik dil ve dinlerdeki insanları bir çatı altına toplayan; amacı safi dostluk ve paylaşım,bilgilendirme,saygı ve sevgiyi koruma olan bir mekandır..

8.Forumda ya da diğerlerinde bu tür davranışları olabilme ihtimalleri çok yüksek olduğundan size nacizane tavsiyem şahsım adına(sanıyorum benim gibi düşünen insan sayısı da bir hayli fazladır) bu tür olaylar sizlerin moralini bozmasın..Biz şahıslara ya da gruplara yönelik bir tavır ya da yayın yapan kuruluş değiliz..(Yönetici arkadaşların affına sığınıyorum zira yönetimde gördüğüm için kendimi,yetki verilmese bile ben bu aileyi benimsemiş birisiyim manevi anlamda)

9.Bu maddeler halinde yazdığım satırları zaman ayırıp okursanız bizimle olmaya devam ederseniz zaten ne kadar iyi bir iş yaptığınızı ilerleyen zamanlarda göreceksiniz..iyi forumlar..

ClapClapClap
Clap

Yukarı Dön
Murat Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
08 - Temmuz - 1983

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2009 Saat 00:25
Duygularıma tercüman olmuşsun abi.
Harfi harfine katılıyorum yazına.
Yukarı Dön
hasimayaz Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites

P.T. Demirbaş

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2009 Saat 00:29
Sitemiz bir forum sitesi olum yada olumsuz her türlü fikire saygı göstermek gerekir. amacımız seviyeli bir şekilde tartışarak en mantıklı sonuca ulaşmaktır.

Şahsım adıma stock bir araçta chip tuningi sakıncalı buluyorum. Her araç arge aşamasında ciddi testler ve hesaplamalara tabi tutulur.Maliyet, kullanım şartları, üretim sandartları, müşteri talepleri vs..  bunların hepsi ciddi istatistik değişkenleridir. Bu veriler sonucunda üretim aşamalarından tutunda araçta kullanılan kimyasallar ve tasarımlar şekil alır.

Üretici firma yazı turaya mahal vermeksizin optimum sonucu alabileceği sonuç için çalışır. Aracınızdaki hiçbir stock parçayı iyileştirmeden chip değerleri ile oynamak işi şansa bırakmaktır. Chip üzerinde değiştireceğiniz her değerin etkileyeceği parçaları iyi düşünmelisiniz.

Sonuç olarak öncelikle mekanik tuning daha sonra elinizdeki envantere göre chip tuning. 
Yukarı Dön
ErkanKurnaz Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2009 Saat 00:52
haşim ustaya katılıyorum. her ne kadar araç sistemlerinden anlamasamda iyi düzey bilgisayar elektronik bilgisine sahibim. bilgisayardan örneklemek gerekirse kullanılan tüm parçalar aslen varolan performanslarının %25-30 daha üstü performans sergileyecek şekilde üretilir. ancak sistem stabilitesi adına yapılan denemelerde optimum seviye belirlenir o seviyede ayarlamaları yapılır.bu seviyenin üstünde hareket etmek için yapılan müdahaleler öngörülemez sonuçlar doğurabilir.

diğer yandan bahsettiğiniz şirket yıllardır çalışmalar yapıyor olabilir ve unutmayın ki peugeotda yıllardır araç üretiyor ve sadece bir kapının açılıp kapanması için bile en az 15000 deneme yapılıyor. onedenle ben araç üreticisinin önermediği bu tür bir önemli bir uygulamayı kendi aracıma uygulamayı doğru bulmuyorum.

son olarak burası sadece peugeot forumu veya peugeotu olanların toplandığı bir alan değil. Burası peugeot Turkey ailesi. Yani herkes birbirinin abisi veya kardeşi.Ve eğer benim abim/kardeşim beni doğru bulduğunda övüyorsa, yanlış gördüğünde de eleştirebilir. Bense sadece saygı duyarım. bence doğru olan budur!

Düzenleyen ErkanKurnaz - 12 Eylül 2009 Saat 01:20
Erkan KURNAZ

1982/ERZURUM

0 RH +

NİLÜFER/BURSA
Yukarı Dön
CIHANGIR_DONMEZ Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2009 Saat 01:28
Orjinalini yazan: hasimayaz hasimayaz Yazdı:

Sitemiz bir forum sitesi olum yada olumsuz her türlü fikire saygı göstermek gerekir. amacımız seviyeli bir şekilde tartışarak en mantıklı sonuca ulaşmaktır.

Şahsım adıma stock bir araçta chip tuningi sakıncalı buluyorum. Her araç arge aşamasında ciddi testler ve hesaplamalara tabi tutulur.Maliyet, kullanım şartları, üretim sandartları, müşteri talepleri vs..  bunların hepsi ciddi istatistik değişkenleridir. Bu veriler sonucunda üretim aşamalarından tutunda araçta kullanılan kimyasallar ve tasarımlar şekil alır.

Üretici firma yazı turaya mahal vermeksizin optimum sonucu alabileceği sonuç için çalışır. Aracınızdaki hiçbir stock parçayı iyileştirmeden chip değerleri ile oynamak işi şansa bırakmaktır. Chip üzerinde değiştireceğiniz her değerin etkileyeceği parçaları iyi düşünmelisiniz.

Sonuç olarak öncelikle mekanik tuning daha sonra elinizdeki envantere göre chip tuning. 
ClapClapClapClap BEDAVAYA EXTRA GUC ALINMAZ CHIP TUNING TURBOLU ARACLARDA YUZDE 30 40 EXTRA GUC SAGLIYOR VAYYY BEE FABRIKA APTALMIS OZAMAN 0.8 BAR BASAN TURBOYU 0.9 BAR YAPMAMIS BASINCINI AYARLAMAMIS SIZ CHIP TUNING YAPARAK TURBO BASINCINI ARTIRIP MOTOR ICINDEKI SIKISTIRMAYI ISIYI YAKIT HAVA KARISIMINI ARTIRIYORSUNUZ BUNUN ETKISIDE DAHA CABUK ASINMA VE MOTORDA YIPRANMA TURBOYU YORMAKTIR FABRIKA 1.4 HDI 68 HP CIKARIOSA ATIYORUM 400 BIN KM OMUR VERIYOR AMA CHIP ISLEMINDEN SORA BU ASINMA ETKISIYLE BU OMUR AZALIO AYNISI TURBO ICINDE GECERLI TAMAM  BIR TUNING ISLEMI DENEYIMLI SEKILDE YAPILABILIR AMA ARTILARIYLA BERABER EKSILERINIDE KABUL ETMEK GEREKIR
Yukarı Dön
kann87 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
P.T. Demirbaş

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2009 Saat 03:19
Orjinalini yazan: EmRaH EmRaH Yazdı:

evet dızelde mehmet gazıhan ısmı baya meshurdur aracınız 75 hp sanırm yaklasık 100 hp olacaktır bu ıslemden snra

1.4 araba chıple cok zor kardesım 25 hp kazanması 1.6 olsa gene okadar alamazkı sacmalamayalım lutfen benımde arabam 1.4 ve bır konu hakkında ne kadar arastırırım bılıyosun benı emrah oyle bı dunya yok LOLLOLLOLLOL max 14 hp oda max
-küfürbaz gizemli rapci-
Yukarı Dön
kann87 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
P.T. Demirbaş

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2009 Saat 03:25
Orjinalini yazan: emin_usta emin_usta Yazdı:

LOLLOL durun acele etmeyin,Demet hanımdan sonra iş yoğunluğundan randevu bile alamayacaksınız  tek sıra halinde gelin...LOL

Demet hanımın aracı 1.4 hdi,yarın dynoda orjinali göreceğiz,sonra programı alacağım birde aracı check up yapıp arızası varmı yok mu onu anlayacağım..ondan sonra Almanyadan modifiyeli yazılım gelirse , araç 68 den 86 ya falan çıkacak.

filmin devamını araç sahibinden dinlersiniz Wink (hayır kendi aracımda aynısı ordan biliyorum LOL 

1.4 e chip olmadan binilmez,1.6 2.0 gibi yuksek kapasiteli dieseller ise tek kelime ile canawarr olur benzinlilerde iyi ancak turbo araçlarda daha fazla performans alınır

neyse dediğim gibi filmin devamını araç sahibinden dinlersiniz.

emin usta bu kadar basarıcanmı merak ettım 1.4 aracta 18 hp guc gercekten basarı dıkkat edınde 1 ay sonra turboyu falan elıne almasınlar LOLLOL superchıps bıle okadar veremıyo almanyadan kım gelıyosa anlamadım LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
-küfürbaz gizemli rapci-
Yukarı Dön
kann87 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
P.T. Demirbaş

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2009 Saat 03:36

rfk34 ...(kimseden tek kuruş almadım,ayrıca ben amatörlerle değil profesyonellerle çalışıyorum.chip firmam Almanyada senelerin firması..ve xusura bakma o firma heralde senden benden ÇOOOK daha bilgili)  bilmediğin çok şey var..chip yakıt miktarını arttımak veya motora eksta yük uygulamak değil.detayları nette biraz araştırsan görürsün.burada sana ahkam kesecek veya iş öğretecek değilim,ama yazdıkların çok sinirimi bozdu..sırf millete bir faydamız olsun diye buraya üye olmuştum..ama senin bu laflar bir - iki günlük mazime çok dokundu..Yurt dışında tuningin ne olduğunu "daha doğrusu" kelime manasının "ayarlamak" olduğunu bilen ve yaptıran çok ciddi firmalar var..bir araştır istersen..super chips,revo flash vb...bunlar 1.0 benzinli araca bile tuning yapıyor.veya şöyle anlatayım.3 tane arabam var.ve bunlarda 2 senedir tuning var..birisi 1.3 multijet.diğerleri pejo ve ford diesel..hiç birinde hiç bir şey olmadı..5 sene önce yaptığım araç sahipleri ile hala görüşüyorum..bu güne kadar 200 ün üzerinde araç yaptırdım.birisinde bile sorun olmadı..

boşveeeer...Demet hanım bu forumdan gelen ilk ve son müşterim olacak.Ondan da ücret almayacağım..boğazıma moğazıma takılır..bir daha da buraya girip zamanımı boşuna harcamayayım..
herkese eywallah..

ya madem okadar araban var ne ısın var 1.3 lerle ugrasıyosun al sen bı evo 9 falan bı chıple sen onu 1000 hp yaparsın okadar kabılıyetlısınkı baksana halıne valla 200 ustunde arac yaptırdıysan helal ne dıyım ama ben bı yerde sorun yasıyosam oraya bıdaha gıtmıyorum genelde arastırıp ısı daha ıyı bılene gıdıyorum cunku ısı duzgun yapamayanlarla muhattap olmayı sevmıyorum hele hele mazısı ıkı gunlukse hıc muhattap olmuyorum demekkı daha ekmek yemen gerekıyo burada herkez kardes gıbıdır kardes gıbı konusmayıpta aslan kesıplıp laf sokucaksan burada zaten durma durmaya kalksanda barınamazsın yazdıgın kısıde chıpın ne oldugunu coook ıyı bılıyo cunku oda sanayıcı ınsanları tanımadan yorum yapma yargılama bence etrafımızdada cok 300-500 hp arabası olan arkadaslarımız var chıp ne ıse yarar nasıl ısler hepsını bılıyoruz sen merak etme sen zamanını bosa zaten harcıyosun burda eet cunku kımse senı takmıyo sıtenın huzurnu kacırmadan gıt bencede
-küfürbaz gizemli rapci-
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2009 Saat 09:19
Orjinalini yazan: kann87 kann87 Yazdı:

evet dızelde mehmet gazıhan ısmı baya meshurdur aracınız 75 hp sanırm yaklasık 100 hp olacaktır bu ıslemden snra

1.4 araba chıple cok zor kardesım 25 hp kazanması 1.6 olsa gene okadar alamazkı sacmalamayalım lutfen benımde arabam 1.4 ve bır konu hakkında ne kadar arastırırım bılıyosun benı emrah oyle bı dunya yok LOLLOLLOLLOL max 14 hp oda max

kardesım 1.6 dızelde 60 tork + 30 hp katıyor bende arastıdım ama 1.4 du bılmıyorum
Yukarı Dön
CIHANGIR_DONMEZ Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2009 Saat 13:48

Orjinalini yazan: kann87 kann87 Yazdı:

kardesım 1.6 dızelde 60 tork + 30 hp katıyor bende arastıdım ama 1.4 du bılmıyorum
ASIMM SENINKI 140 HP OZAMAN HAHUAHUAHUAHUA ARASTIRIP OLE YAPTIRDIN DEMEK LOLLOLLOL
Yukarı Dön
kann87 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
P.T. Demirbaş

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2009 Saat 14:06
emrahın makına sıtenın en hızlı makınası 500+ hp dıolar :D
-küfürbaz gizemli rapci-
Yukarı Dön
Rfk Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
P.T. Demirbaş

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2009 Saat 15:54

herkese eywallah..

bana burda neyin ne olduğunu anlatma..ankaradaymışsın istanbulda olsan gelir yüzyüze konuşurduk önemli deil ankaraya gelir yüzyüze konuşuruz istersen!!kaç gündür bu konuyu takip ediyorum en son dayanamadım ve düşüncelerimi yazdım..benim yaşım 21,16 yaşımdan beri bu sektörü araştırıyorum ve çevremde 1.4 yada dediğin gibi 1.3 motorlara chip takan deil bi evo bi s3 bi m3 m5 yada bmw 3.30,3.25 bu tip FABRİKA çıkışlı motora adam akıllı önceden hesaplanmış modifiye edilen araçlar var...onları bu sitede bu konuda fikirlerini yazmasını isterim ama senin yazdıklarını okudularında yorum dahi yazcaklarını sanmıyor çünkü gülmekden yarılırlar :D
arkadaşlarında dediği gibi chip ii bişi olsaydı millet dizel araba alıp motoru yükleyip kafa tutardı bi m3e bi evo ya bi s3e...ya bikere adamlar bi egsoz alıyor 3.500 euro..bunlar enayimi 15 lirayada egzos var neden almıyorlar sence???
dayanamayıp yazmam amacım milleti modifiye olarak yanlış bilgilendiren ustalar!!!yaptığınız kandırıp parasını almak!!pt ailesi olarak böle usta sıfatında olmayan kişileri bende istemem sitede..ahkam kesme olayı felan yazdığın şeyler çok yanlış doru kullan bence kelimelerini!!!

ARKADAŞLAR BEN KENDİ DÜŞÜNCELERİMİ YAZDIM UZUN ZAMANDIR TAKİP EDİYORUM KONUYU AMA BİZİM BU SİTEDE AMACIMIZ AİLE ORTAMI VE DÜŞÜNCELERİMİZİ PAYLAŞIP ARAÇLARIMIZA SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLÜ KULLANMAK!BU TİP İNSANLARI DİNLEMEYİN DİNLEYENİDE GERİ ÇEVİRİN!HEM ARABANIZA HEMDE CEBİNİZE YAZIK!
Aşıksan vur saza,şöförsen bas gaza :)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 152 0 freestyle53
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 6417 16 a.selim
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 174 0 kartal5200
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 456 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 368 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107555 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1607 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3241 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 9905 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 8972 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 1077 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 1179 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1686 1 Eren yıldız
konu icon Otomatik şanzıman da vuruntu son mesaja git 55620 87 Eren yıldız
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 324 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 1433 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 2650 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 284 0 İlyas41
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 2835 0 berkancelik
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Eren yıldız 2
alibozoglu1 1
kartal5200 1
İlyas41 1
a.selim 1
badking530 1
freestyle53 1
CBerkG 1
kaya52 1
karauurböcei 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English