![]() |
|
Bor Katkısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2010 Saat 17:24 |
|
|
![]() |
|
yigit1989 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit1989
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
burda dalga geçen arkadaskar olmus 1 saattir nnt powerın sahibi tgrt haberde adamı dinleseydiniz gerçekten utanırdınız...
|
|
![]() |
|
master ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 229 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben motor silk kullandım,
elle tutulur bişey beklemek yanlış olur mutlaka lakin motor içinde faydası var diyorlar hep ..
|
|
![]() |
|
endorama ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
bence külli yalan :D hapyap parakap :D
|
|
![]() |
|
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Kimisi iyi diyor kimisi bir işe yaramadığını söylüyor.
Bor power değil de Motor silki daha çok tavsiye ediyorlar. Bakalım 1000km e kaldı bakıma o zaman yağla beraber atayım bi motor silk. Belki dizel motor sesini biraz kısar. |
|
![]() |
|
kann87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
bende kullanmak ıstedım arkadaslar bunu ama yakın oldugum bı servıs dedı bana hıkaye bu dıe dıesel ıcın sızce faydası varmıdır?
|
|
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|
![]() |
|
Çervato ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2008 Konum: İstanbul / Altu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
İnşallah BİRGÜN zincirleri kırar, şu "bor ile çalışan otoyu da" batıyı aşarak bizler üretir, bu forumda da "BOR YAKITI İLE İLGİLİ" böyle bir konuyu işleriz
![]() |
|
100 lira kazanıp 101 lira harcıyorsan rezil olursun, ancak 100 lira kazanıp 99 lira harcarsan vezir olursun!
|
|
![]() |
|
ErkanKurnaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
|
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
|
![]() |
|
yzt06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
her 8 litre yağa kadar 475 ml lik bir kutu koyuluyormuş=)işin enteresan yönü araca 3 litre yağ koyanlarda 1 kutu, 8 litre koyan kamyonetde bir kutu 8,5 litre yağ koyan bi araç iki kutu koyuyor.16 litreye kadar 2 kutu=)ne alakaysa..aynı kutu 3 litrede de 8 litrede de aynı verimi sağlıyor.ürünün bu tür mantıksal olmayan verileri kafamı karıştırıyor=)
|
|
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR...
|
|
![]() |
|
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
BI DEPOYA 2 TANE ATSAM GTI LARA LAMBA YAKABILIRMIYIM ACEPP:)))
|
|
![]() |
|
TOLGA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
ben daha bu gün ekledim şu an bir değişiklik olmadı ve yağ değişeli 6000 km olmuştu :)) bakalım ne olacak,
|
|
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
|
![]() |
|
yzt06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
ewt ürünün broşüründede öle yazıyor.ama mantığını anlamadım=)sıfır yağ ilemi karışması lazım acaba?kullanılmış yapla karışmıyodur belki
|
|
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
bence koyma bir daha ki yağ değişimini bekle... Eşimin abisine Ford Gebze Nazer de öyle dediler.
1000 km bile olmamıştı aracın bakımdan çıkalı ama sonraki yağ değişiminde ekleriz dedi usta....
|
|
![]() |
|
arkadaşlar bende 307 ye bor katkısı almayı düşünüyorum.motor silki kullananların yorumları çok olumlu.bunu bulan türk bir profesör.bir çok ödül almış.dünyanın en önemli 100 buluşu falan gibi..birde ingiltere ford ve almanya mercedes fabrika çıkışı olarak bunları koyuyormuş artık..
yağ ve yağ filtresi değiştirilirken bu ürün konuluyomuş.benim yağı değiştirdiğim 400 km oldu.şimdi bi 9600 km beklememmi gerekiyor.koysam olmazmı?hiç mantıklı gelmedi bana
|
|
|
|
![]() |
|
Rfk ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 291 |
sonucu sormuş bende cevapladım artistlik yapma |
|
Aşıksan vur saza,şöförsen bas gaza :)
|
|
![]() |
|
kann87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
kardesım ne 520 sı burası peugeot sıtesı
hahahahahhahahahahahaahhaah |
|
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|
![]() |
|
Rfk ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 291 |
haşim abi ben kullandım ve etkiside oluyor bence sık kullanılmasını tavsiye etmiyolar zaten
bende bmw 520 var motorda bi cızırdama vardı kullandım ve ses kesildi 4 ay önce kullandım sanırım etkisi dewam ediyor hala ki ses yok motorda tavsiye ederim ama ne ölçekde nezaman aralıkda kullanılmalı onu bilen birine danışın bence |
|
Aşıksan vur saza,şöförsen bas gaza :)
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bir arkadaşın TDCI aracında kullandık. Kullanım talimatlarına uygun ekledik katkıyı. Aradan baya br zaman geçti, değişen hiçbirşey yok. Aynı ses aynı performans. Fiyatıda ucuz değilki namussuzun hadi öylesine bir deniyelim desek.
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Yerli borpower ford servislerinde isteğe bağlı garantili kullanıyorlar.
|
|
![]() |
|
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Hangi markayı aldınız, ve farkedilen değişiklik nelerdir? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |