![]() |
|
LPG BENZIN KARSILASTIRMAM VE ETTIM ZARAR |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2009 Saat 23:00 |
BENIM XS I GECEN SENE 26 AGUSTOSTA ALMISTIM VE 149 BIN KUSUR KM DEYDI SIMDI ISE 171 BIN KUSUR KM ORTALAMA 1 SENEDE 22 BIN KM YAPMISIM VE ALDIGIMDAN BERI BENZINLE KULLANIYORUM GECEN KUCUK BIR HESAPLAMA YAPTIM BENZINDE ORTALAMA 230 BIN LIRA YAKIYORUM TABIKI ISTANBUL SEHIR ICI TRAFIGI YOK BURALARDA DUR KALK COK AZ ILCEDEN ILCEYE GIDIP GELIYORUM BUNUDA ONEMI BUYUK HESAPLAMAM BUNA GORE BENZINDE KM DE=230 LPG LI OLSA IDI =130 BIN LIRA GIBI BIR RAKAM OLUCAKTI ARADAKI FARK =100 BIN LIRA KM DE 22 BIN KM YAPTIGIMA GORE 100 BINDEN ETTIGIM ZARAR 2200 YTL BUGUN BIR TUP MALIYETI KIMI MARKADA 900 IKEN KIMISINDE 1400 YTL YE KADAR CIKIYOR COK TAN 2 YE KATLAMISIZ ARTIYA GECMISTIKSENDE 10 BIN KM YAPAN HERKESE LPG NIN SART OLDUGU BIR GERCEK ARKADASLAR SIZLERLE PAYLASMAK ISTEDIM
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
![]() ![]() ![]() ![]() |
ayne öle kardeşim =) bende yaptım hesabımı ve LPG power a geçtim
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ErkanKurnaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
USTASINA DA BAĞLI KARDEŞİM, BAZEN DAHA AZ YAKIT PARASI DERKEN MOTOR Bİ KARIŞIYOR, UFAK UFAK DEDİĞİN AYAR MASRAFLARI ARADAKİ FARKI KAPATIYOR. BENDE PUG206 DAN ÖNCE LADA SAMARA VARDI ORADAN BİLİYORUM AMA SIRALI SİSTEMLER NASILDIR BİLMEM
|
|
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Evet Cihangir hesap doğru bende yapmıştım 1,5 sene önce o hesabı yalnız katmadığın bir gerçek var onuda eklemenı tavsiye ederim ki bu eklemen çok farkettirecek.
sen şuan 22 bin yaptın ya senede lpg takınca bu rakam en yarı yarıya çoğalacak yani 22 bin yerine yapacaksın 33 bin lpg az yakıyor diye galıyacaksın bana öyle oldu heee onda da kendimi şöyle avuttum ulan benzine fazla verip az km yapacağıma gaı doldurur gazlarım
![]() |
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mantara baglamıssın olm sen :D
|
|
![]() |
|
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
En iyisi senin olandır
|
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
benzinnnnn 5 tl.de olsa litresi yinede benzin lpgli aracın derdi bitmiyo he bide gazlarken arabayı çok kasıyo lpg serilik benzinde.
![]() |
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Mutfak düpüynen, çakmak gazıynan araba çalışmaz.. Ya dizel yada benzin. seçenekler gayet açık :)
|
|
![]() |
|
ErkanKurnaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
|
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |