Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

LPG BENZIN KARSILASTIRMAM VE ETTIM ZARAR

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=6636
Tarih: 13 Ağustos 2025 Saat 12:26
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: LPG BENZIN KARSILASTIRMAM VE ETTIM ZARAR
Mesajı Yazan: CIHANGIR_DONMEZ
Konu: LPG BENZIN KARSILASTIRMAM VE ETTIM ZARAR
Mesaj Tarihi: 08 Eylül 2009 Saat 23:00

BENIM XS I GECEN SENE 26 AGUSTOSTA ALMISTIM VE 149 BIN KUSUR KM DEYDI SIMDI ISE 171 BIN KUSUR KM ORTALAMA 1 SENEDE 22 BIN KM YAPMISIM VE ALDIGIMDAN BERI BENZINLE KULLANIYORUM GECEN KUCUK BIR HESAPLAMA YAPTIM BENZINDE ORTALAMA 230 BIN LIRA YAKIYORUM TABIKI ISTANBUL SEHIR ICI TRAFIGI YOK BURALARDA DUR KALK COK AZ ILCEDEN ILCEYE GIDIP GELIYORUM BUNUDA ONEMI BUYUK HESAPLAMAM BUNA GORE

BENZINDE KM DE=230
LPG LI OLSA IDI  =130 BIN LIRA GIBI BIR RAKAM OLUCAKTI
ARADAKI FARK    =100 BIN LIRA KM DE
22 BIN KM YAPTIGIMA GORE 100 BINDEN ETTIGIM ZARAR 2200 YTL
BUGUN BIR TUP MALIYETI KIMI MARKADA 900 IKEN KIMISINDE 1400 YTL YE KADAR CIKIYOR COK TAN 2 YE KATLAMISIZ  ARTIYA GECMISTIK
SENDE 10 BIN KM YAPAN HERKESE LPG NIN SART OLDUGU BIR GERCEK ARKADASLAR SIZLERLE PAYLASMAK ISTEDIM OuchOuchOuch

Cevaplar:
Mesajı Yazan: haruncoskun
Mesaj Tarihi: 08 Eylül 2009 Saat 23:23
ayne öle kardeşim =) bende yaptım hesabımı ve LPG power a geçtim

-------------
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda

Mesajı Yazan: ErkanKurnaz
Mesaj Tarihi: 08 Eylül 2009 Saat 23:57
USTASINA DA BAĞLI KARDEŞİM, BAZEN DAHA AZ YAKIT PARASI DERKEN MOTOR Bİ KARIŞIYOR, UFAK UFAK DEDİĞİN AYAR MASRAFLARI ARADAKİ FARKI KAPATIYOR. BENDE PUG206 DAN ÖNCE LADA SAMARA VARDI ORADAN BİLİYORUM AMA SIRALI SİSTEMLER NASILDIR BİLMEM

-------------
Erkan KURNAZ

1982/ERZURUM

0 RH +

NİLÜFER/BURSA

Mesajı Yazan: HakanGokdemir
Mesaj Tarihi: 09 Eylül 2009 Saat 00:29
Evet Cihangir hesap doğru bende yapmıştım 1,5 sene önce o hesabı yalnız katmadığın bir gerçek var onuda eklemenı tavsiye ederim ki bu eklemen çok farkettirecek.
sen şuan 22 bin yaptın ya senede lpg takınca bu rakam en yarı yarıya çoğalacak yani 22 bin yerine yapacaksın 33 bin lpg az yakıyor diye galıyacaksın bana öyle oldu heee onda da kendimi şöyle avuttum ulan benzine fazla verip az km yapacağıma gaı doldurur gazlarımLOL

-------------
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019

Pendik / İSTANBUL
26.08.1980

A RH +

Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir...

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 09 Eylül 2009 Saat 08:11
mantara baglamıssın olm sen :D

Mesaj Tarihi: 09 Eylül 2009 Saat 12:29
Orjinalini yazan: HakanGokdemir HakanGokdemir Yazdı:

Evet Cihangir hesap doğru bende yapmıştım 1,5 sene önce o hesabı yalnız katmadığın bir gerçek var onuda eklemenı tavsiye ederim ki bu eklemen çok farkettirecek.
sen şuan 22 bin yaptın ya senede lpg takınca bu rakam en yarı yarıya çoğalacak yani 22 bin yerine yapacaksın 33 bin lpg az yakıyor diye galıyacaksın bana öyle oldu heee onda da kendimi şöyle avuttum ulan benzine fazla verip az km yapacağıma gaı doldurur gazlarımLOL
ver elını kusadası sora kardenız turu kol gıbı lpg faturası sora :)

Mesaj Tarihi: 09 Eylül 2009 Saat 12:30
Orjinalini yazan: EmRaH EmRaH Yazdı:

mantara baglamıssın olm sen :D
dızel ne olm har har cıvatalar oynuo massey ferguson gıbı mhauhahuuahuauha param var verıom 3300 uu LOLLOLLOL

Mesajı Yazan: t@lip
Mesaj Tarihi: 09 Eylül 2009 Saat 14:56
Orjinalini yazan: HakanGokdemir HakanGokdemir Yazdı:

++++++++1, bakış açısı süper, en azından keyfine göre binersi...

-------------
En iyisi senin olandır

Mesajı Yazan: deniz_206
Mesaj Tarihi: 09 Eylül 2009 Saat 18:19
benzinnnnn 5 tl.de olsa litresi yinede benzin lpgli aracın derdi bitmiyo he bide gazlarken arabayı çok kasıyo lpg serilik benzinde.Big smile

-------------
206 PANAROMIC 1.4 benzinli   34 BR 4985

0535 648 84 68

Mesajı Yazan: hasimayaz
Mesaj Tarihi: 09 Eylül 2009 Saat 20:51
Mutfak düpüynen, çakmak gazıynan  araba çalışmaz.. Ya dizel yada benzin. seçenekler gayet açık :)

Mesajı Yazan: ErkanKurnaz
Mesaj Tarihi: 09 Eylül 2009 Saat 21:39
Orjinalini yazan: hasimayaz hasimayaz Yazdı:

Mutfak düpüynen, çakmak gazıynan  araba çalışmaz.. Ya dizel yada benzin. seçenekler gayet açık :)
doğru söze ne denir kiLOLLOLLOLLOL

-------------
Erkan KURNAZ

1982/ERZURUM

0 RH +

NİLÜFER/BURSA

Mesaj Tarihi: 09 Eylül 2009 Saat 22:02
Orjinalini yazan: hasimayaz hasimayaz Yazdı:

MAHUAUHHUAHUAUHA ZIÇTIM ABİ DONUMA ALISTIRA ALISTIRA YAVAS YAVAS DESENE SUNU YAW MUHAUHAUHUHALOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net