![]() |
|
Orijinal clarion radio CD player arızası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
BurçUMUL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2009 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 295 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2009 Saat 13:23 |
|
Herkese Merhaba ; Geçen gün arabamda(206 gti 2002 model) yeni aldığım CD yi (orijinal , copy değil) dinlemek istedim , ancak sonuç ; CD , CD player ın in içinde kaldı , ne çalıyor ne de CD yi dışarı veriyor ve CD moduna girmiyor . Radyoyu her açtığımda da CD yi okumaya çalışıyor acak sonuç aynı![]() Canım sıkıldı . Radio CD player fabrika çıkışı orijinal olan clarion marka . Tekirdag da oturuyorum , nasıl tamir ettirebilirim yardım ederseniz sevinirim . Önerilerinizi bekliyorum .
Herkese kazasız , arızasız sürüşler .
Burç UMUL
|
||
Forever young by my gti
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bır kez banada ole olmustu ..cd yı zorla cekerek cıkartık herhangı bır sorun olmadı cıktı sonra normal calısmaya basladı bı dene ıstersen :)
|
||
![]() |
||
BurçUMUL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2009 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 295 |
|
CD tamamiyle yuvada , hicbiryeri görünmüyor ancak denerim . Öneri için teşekkürler ...
|
||
Forever young by my gti
|
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Söküp içini açacaksın.. cd alma motorunun çarkını elle çevirip dışarı çıkaracaksın.. her oto teyp tamircisi yapabilir.
|
||
![]() |
||
|
yarın yaptıracağım yardım için teşekkürler ...
|
||
Forever young by my gti
|
||
![]() |
||
Rfk ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 291 |
|
sinir bozucu olay benim başımada geldi tekmelicektim nerdeyse :D
en iisi haşim abininde sölediği gibi ya servise git yada sanayide tamirciye |
||
Aşıksan vur saza,şöförsen bas gaza :)
|
||
![]() |
||
|
Yarın özel servise göstereceğim . Sonucu yazarım...
Sormak istediğm bir sorum var ;
Yol bilgisayarı devreleri orijinal CD çalaramı bağlı acaba ? . Tamiri yenisinden pahalıya gelirse yeni bir MP3 çalar alsam , yol bilgisayarını kaybedermiyim ? . Bilgisi olan varmı ? .
|
||
Forever young by my gti
|
||
![]() |
||
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
cd çalarla yol bilgisayarının hiç bi şekilde alakası yok track çalar için fazla masraf cıkarırlarsa bencede bi mp3 player al tak derim |
||
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Bilgilendirmen için teşekkürler . Önerini dikkate alacağım ...
|
||
Forever young by my gti
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |