![]() |
|
206 hdi 110 sport |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234 5> |
Yazar | |
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Maşallah kazasız belasız
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok güzel, maşallahı var, kazasız belasız...
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hadı hayırlı olsun :)
|
|
![]() |
|
H@K@N_206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı H@K@N_206
kazasız belasız sürüşler...
|
|
TAKLİTLERİMDEN SAKININ H@K@N_206
|
|
![]() |
|
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
Güzel araç maşallah plakaya hasta oldum tam benlik ahmet yazıyo sanki
![]() |
|
![]() |
|
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
eksozu yeni gördüm usta nedir o ya öle.. :D kat attırmışsın
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ErkanKurnaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
MAŞALLAH kardeşim. Allah Kaza bela göstermesin. Canavar görünüyor burdan araç.Güle güle bin:))
|
|
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Ya merak ettim bu aracın beygiri nedir?
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
110 hp hakan abı
tr de olsan kalkmayı ısterdım senle dostum :) |
|
![]() |
|
bu yil ucak biletini aldim ansipse cumaya memleketteyim kismet olursa seneye olabilir ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
kazasız belasız sürüşler hdı demssın dizelmı bu araç
|
|
|
|
![]() |
|
SelmanBeber ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: kıbrıs- lefkoşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SelmanBeber
kız gibi kız :)
hele o plakadaki FR ahhh ahhh eski nişanlımı hatırlattı bana :(
|
|
3 in 1
FS 156 F-E-N-E-R-B-A-H-Ç-E |
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Ahh ah keşke bu seriler Türkiye'ye de gelse idi. 10 numara az yakar çok kaçar hesabı
![]() Fransanın neresindesiniz ? ağustos eylül gibi Fransaya geleceğim. Brest tarafında olacağım. Arfoville Paris e de geçerim büyük ihtimal. Görüşelim size yakın ise
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
BurçUMUL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2009 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 295 |
Benim 206 gti ıma benziyor , arabanıda severek kullandığın belli . Eksoza yapmış olduğun uygulama çok hoşuma gitti , kurnzca yapılmış :)) .
|
|
![]() |
|
asi_cocuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2008 Konum: honda kinetic Durum: Aktif Değil Mesajlar: 299 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı asi_cocuk
eksoz ucu niye öyle |
|
honda kinetic 34 FD 074
hundaı h 100 34 ZK 8622 |
|
![]() |
|
uzunca bir suredir yapmak istedigim sekilde kaliper leri boyadim ve sevincli bir sekilde goruslerinize sunmak istedim
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gri sprey boya (ben aracin regine uygun olsundiye gri yaptim) kirmizi sprey boya cikartma , bant ,gazete kagidi ![]() araci askiya aliyoruz ve tekerleri sokuyoruz ![]() biraz zimparalayip iyice temizliyoruz ![]() boya yapacagimiz yeri iyice sarip sarmaliyoruz ![]() yaziyi istedigimiz yere once gri bayayi uyguluyoruz ![]() cikartmalarimizi yapistiriyoruz ![]() ![]() ve kirmizi boyamizla bir guzel boyuyoruz yazinin uzerine asiri boya sikmayin cikartmalari sokerken boyayida kaldirirsiniz ![]() ve cikartmalari sokuyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen cerci07 - 16 Mayıs 2010 Saat 19:11 |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234 5> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |