![]() |
|
Kasko Hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Çervato ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2008 Konum: İstanbul / Altu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ağustos 2009 Saat 16:21 |
|
Ben motosikletimin yedeğini kaybetmiştim. Anında önce telefonla sonra da yazıyla resmi olarak acenteme tebliğ ettim; beyanda bulundum. Neme lazım!
:)
|
||
100 lira kazanıp 101 lira harcıyorsan rezil olursun, ancak 100 lira kazanıp 99 lira harcarsan vezir olursun!
|
||
![]() |
||
Atakan-A ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2009 Konum: Beylikdüzü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
arkdaslar sigorta acentesiyim evet kasko şirketi küçük sizin önemsemedğinz detaylara takılır ve inceler çok dikkat etmeniz gereken hususuzlar vardır..kasko poliçesi yaparken müfredattaki maddelere iyice dikkat etmeli ve takipçisi olmalısınız
saygılar... |
||
![]() |
||
Doktor ![]() 2. Vites ![]() ![]() DOKTOR Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
|
Ben de böyle duymuştum birkaç yerden, hemen servise gidip yedek anahtar çıkardım. Allah gerek etmesin de...
|
||
Doktorlar da modifiye sever... :)
|
||
![]() |
||
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
|
En acilinden bi yedek anahtar yaptırmak lazım.
|
||
![]() |
||
Sinan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 31 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2009 Konum: Beyoglu/IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
|
cok sukur benım yedek anahtarı kıtapcıgı faturaları herseyı mevcut :D
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
tecrübe konusuyor ![]() |
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
doğru arkadaşlar.. Yedek anahtarı orjinal olarak olması gerekiyor.. gerçi bu durum mahkemelik olmanıza sebebiyet veriyor. yani çalınma olayının sebebi yedek anahtar değilse mahkemede hakkınızı arayabiliyorsunuz.
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
şirket kuralları böyledir. kasko şirketi ödeme yapmamak için her zaman detayları kullanır
![]() |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
bende öyle duymustum % 100 dogrudur bence. |
||
![]() |
||
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
|
Arkadaşlar bugün bişey duydum. Arkadaşım kasko yaptırırken söylenmiş.
Eğer Allah göstermesin araç çalındığı zaman, kasko şirketi yedek anahtarı soruyormuş. Eğer yedek anahtar yok ise kasko şirketi ödeme yapmıyormuş. Nedeni ise, yedek anahtarının kaybolduğunu veya aracı alırken yedek anahtarını almamandan dolayı seni sorumlu tutup ödeme yapmıyormuş. Ve yedek anahtarının orjinal olmasını istiyorlarmış. Doğruluk payı nedir sizce? |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |