|
Acil yardımm |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Aytaç
2. Vites GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 05 Ağustos 2009 Saat 23:25 |
OrjinaL106 GTI Deri KoLtuk AriOrum...SayGiLarr..!!!
|
|
peugeotefe
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
öncelikle aramıza hoşgeldin 106 gti deri koltuk piyasada var ve deli rakamlar ıstıyorlar bu rakamlar 1000 tl ile 2000 tl arasında değişiyor.
|
|
|
|
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aytaç kendini bi tanıt önce lem :) arkadaşlar arkdaşımında 99 106 gti si war. :) deli gibi koltuk arıyor
efe yardımcı olursun :D
|
|
CIHANGIR_DONMEZ
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
|
|
|
fatih1903
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
|
nerde buldun ya 500 tl ye bende düşünüyorum ama eşek at deve kedi farketmez :)))
|
|
peugeotefe
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
terletmmeyen derimi var
|
|
|
|
Aytaç
2. Vites GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ah mirak ahh deli gibi arıyorum..yoksa arabayı satıcam kafayı ole bozdum...peugeotefe yardımcı olursa sewinirm..!!bu arada peugeotefe bende cevizlibag sanayideyim arada bir ikitelli yapırorum mutlaka gelicem yanına..
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |