![]() |
|
206 Motor sesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2009 Saat 13:38 |
Selam 2004 model 206 desire aracımın sesi rölantide mazotlu araba gibi çıkıyor sorun ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
![]() |
|
master ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 229 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
artık HDI a geçme vaktin gelmiş dostum. Al bi HDI, 1 depoda 1000 km yap.
şaka bi yana carbon clean öneririrm. |
|
![]() |
|
ErkanKurnaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
master kardeşime katılıyorum hem hdi konusunda hem de carbon clean da
|
|
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
lpg varmı?? ses tam olarak nereden geliyor?? motor bloğundan mı? kayıştan mı? manifold dan mı?
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Araçta lpg yok 64 bin km de triger v kayısı vs yeni değiştirdim serviste bilgisayara bağlattım sağ arka abs sensörü dışında problem görünmüyor ses motor bloğundan geliyor servistekilere söylediğimde normal olduğunu söylediler ama bence aynı mazotlu araç gibi ses. Herkese cevapları için teşekkür ederim. |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Servis koyduğu teşhise buradan yorum yapmak zor. Sonuçta sesi dinlemişler ve değerlendirmişlerdir. 206 küçük sınıf bir araç biraz sesli çalışması normal. Emin olmanız açısından başka bir 206 ile kıyaslamanız daha uygun olacaktır.
|
|
![]() |
|
EcHoLL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Temmuz 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
aynı ses benden geliyordu subabları ayarlattır ses kesilir 20 tl bişey ayarlattım ben
|
|
![]() |
|
by_sertan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 160 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı by_sertan
conta ayarın gtmiş olabilir. belkide conta yaktın yakacaksın :S
|
|
![]() |
|
by_sertan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 160 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı by_sertan
pardon sibop :))
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |