![]() |
|
KADINLAR KAMYON ŞÖFÖRÜ OLSAYDI |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
SelmanBeber ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: kıbrıs- lefkoşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SelmanBeber
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2009 Saat 11:11 |
Yolların ustasıyım, röflenin hastasıyım
![]() Gaz fren şanzıman, manikürsüz halim duman Sen batan güneş, ben yollarda kremşanti Miras değil sevgilim hediye etti güzelim Bir sana hastayım, diyete girdim yastayım Kulağıma takarım küpe, geçemez beni hiç bir züppe Torpidonda aseton yoksa güzelim, Mühim değil ben Ojemi mazotla da silerim Nazar etme ne olur evlen seninde olur Rujum biter yollar bitmez. Makyaj çantam yanımda, içindekileri dizerim. Sakın beni geçmeyin hepinizi çizerim Bir makyaj yapmaya doyamadım, birde sana ![]() Saçlarımı savururum, güneş gibi kavururum. Beni sollarsan eğer, arabana vururum. Daha manikür yaptırmadım, saçım ne halde Görüyorsun ya Polis ağabey bekletme yarın saat 2 de kavşakta buluşuruz... Rujum biter yolum bitmez. Çocukta yaparım kamyon şoförlüğü de... Seni seviyorum Kamyonum benim, Değişmem seni Tek taş Pırlantaya! ![]() Sollama beni, Seni Kaynanandan beter döverim |
|
3 in 1
FS 156 F-E-N-E-R-B-A-H-Ç-E |
|
![]() |
|
fatih1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
![]() ![]() ![]() ![]() |
ÇOK İYİ YAAA HEHEHHEHEEEEE
|
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
![]() |
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
Emin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Süper bişey kardeşim ya
Ne güzel anlatmış ahhahahahahaahaha
|
|
![]() |
|
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
çocukta yaparım kamyon şoförlüğüde ikisi bir arada ya bayanlar bu kadar zekimi arkadaşlar.
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
asi_cocuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2008 Konum: honda kinetic Durum: Aktif Değil Mesajlar: 299 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı asi_cocuk
helal be Kulağıma takarım küpe, geçemez beni hiç bir züppe
bu daha güzel bana göre |
|
honda kinetic 34 FD 074
hundaı h 100 34 ZK 8622 |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() |
|
![]() |
|
H@K@N_206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı H@K@N_206
![]() |
|
TAKLİTLERİMDEN SAKININ H@K@N_206
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |