![]() |
|
MOTORYAĞI DEĞİŞİMİ VE SEÇİMİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
206 xr 2000 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 xr 2000
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2009 Saat 12:49 |
ARKADAŞLAR MOTOR YAĞI SEÇİMİNDE ÖNEMLİ BİR MARKA VAR MI ARAÇA GÖRE DEĞİŞİYOMU BENDE 206 XR 2000 MODEL VAR HANGİ YAĞI TERCİH ETMELİYİM.? SAYGILAR |
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peugeot , Total öneriyor. ama ben Castrol Magnatec'in daha kaliteli olduğunu düşünüyorum.
|
|
![]() |
|
fatih1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
![]() ![]() ![]() ![]() |
total
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
castrol magnetec öneririm
|
|
|
|
![]() |
|
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Total
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ben total kulanıyorum memnunum
|
|
![]() |
|
master ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 229 |
+1 |
|
![]() |
|
EcHoLL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Temmuz 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
selenia racing 2lt+2lt koydurdum ben biraz daha pahalıydı ama bu iyi dediler
|
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
magnatecden şaşma derim.
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
elifmurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2009 Konum: BANDIRMA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifmurat
yağ değiştiröa işini dün hallettim ve castrol magnetec koydum. şimdiye kadarki arabalarımda hep magnetec kullandım ve hiç bir problem yaşamadım.
|
|
![]() |
|
yzt06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
peugeotlar fabrika çıkışı total-esso kullanıyor..hatta kaputu kaldırınca bu markaların stickerı görülebilir.ben esso aldım.bi sıkıntı yok..yağ değişimde motor silki öneriyolar.aklınızda olsun
|
|
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR...
|
|
![]() |
|
rocco86 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
aracımın ikinci bakımını (30k) geçenlerde yaptırdım iki bakımdada castrol edge 5-40yağ kullandı servis gayet memnunum bi sıkıntı yok şimdilik...
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
10w 40 kullan arkadaşım castrol ben 5w 30 total kullanıyodum yazın özellikle ince geliyor yağ 10w 40 yaz kış rahatlıka kullanabilirsin
|
|
![]() |
|
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
mobil süper s 10w 40 kullan mobil yağlar gayet kalitelidir.
mobil bu işte yılların kurdu castrol de iyi galiba hiç kullanmadım ama çok övüyorlar. sen bilirsin yine de
|
|
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
![]() |
|
Kifanhom ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 304 |
hondam için eneos kullanıyorum
sanırım yeni aldığımız 206 xt için de aynı yapı kullanmaya devam edeceğim |
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Castrol Benzinli için - 4 lt. - 57 TL. piyasa fiyatı var.
|
|
![]() |
|
Eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: İzmir - Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
castrol magnatec
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |