![]() |
|
Peugeot 206 Touch Screen + PC Montajı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2009 Saat 09:38 |
Peugeot 206 Touch Screen + PC Montajı |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ahaha :D sen bı ekolsun :D
|
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hadi ne yazmış bu Emrah?
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
6.resim ile 7.resim arasındaki geçişi anlayamadım. 6.resimde (sandalye üzerinde) sürülen ilaç ekranın çerçevesinin üzerine de gelmiş, çirkin bir görüntü var.
ama 7.resimde onu nasıl yok ettin, hayret doğrusu. fabrika çıkışı olsa bu kadar güzel olmazdı valla.ELLERİNE SAĞLIK ABİ. Düzenleyen hasimayaz - 16 Temmuz 2009 Saat 09:56 |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
O zaman senin teyibe şimdi yeni bir yer lazım. sanırım bundan sonraki konu "torpidoya MP3 çalar montajı"
doğru mu? |
|
![]() |
|
ErkanKurnaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
haşim abi sonunu hiç iyi görmüyorum:))
|
|
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
çok güzel olmuş.
|
|
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Hadi araba benim değil, ingilterede bir eleman yapmış. Çok beğendim buraya koydum.. Bu fiber glass solüsyonları var özel.
Yazdığına göre eleman öncelikle solüsyonla kalıbın kabasını çıkarmış daha sonra kalın macun ve ince macun ile üzerinden geçmiş. Son olarakta astar atıp düzeltmiş. Ama gerçekten işçiliği 10 numara. Elin adamı yapıyor.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu arada aynı işi ben mini mac veya embeded pc ile yapmayı düşünüyorum. Ama alçak akım PSU' su lazım bir tane. Şu an onu araştırıyorum. Touch screen için daha küçük ELO touchlar var. Onlar tercih edilebilir.
Düzenleyen hasimayaz - 16 Temmuz 2009 Saat 09:59 |
|
![]() |
|
ben ön cam direklerindeki tweeterları görünce senin sanmıştım. dediğin gibi işçilik 10 numara.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Evet oda baya iyiydi.. Ben tweeterları aldım ama biraz büyük geldi bu yüzden emniyet kemeri direklerindeki kapaklara monte edeceğim. Döşemelerim mavi olduğundan kaplama için aynı tonda latex kumaş bulmam gerekiyor. fiber kaplama yapmayacağım döşeme ile uyumlu olsun.
Hatta kare dipsiz hoparlörler var. onlardan bile takabilirim uygun ebatlı bulabilirsem. Bitince fotolarım. Düzenleyen hasimayaz - 16 Temmuz 2009 Saat 10:15 |
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
zamanında 206 ma yapıcakdım bu uygulamayı. hawalandırmaları iptal ettirmek işime gelmemişti doğrusu
|
|
![]() |
|
H@K@N_206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı H@K@N_206
haşim abi sırf yaptıklarını görmeye gelicem....
|
|
TAKLİTLERİMDEN SAKININ H@K@N_206
|
|
![]() |
|
ErkanKurnaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
ama ben olsam kasayı normal atx değil de barbone kasa kulanır onu da torpidoya yerleştiridim. hatta pvc boruyla soğutma kanalından da kasayı soğutmak için torpidoya bi kanal açardım. daha deli bişiy olurdu:))
|
|
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
|
![]() |
|
![]() |
|
A.L.P ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2009 Konum: 01 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 150 |
buda iimis hatta daha iimis:D
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Gerçekten çok güzel.. üst taraftakide sanırım slim DVD-ROM .. O aletin kablosunu nasıl çekti acaba?? çok uzun olursa çalışmıyor onlar. Büyük ihtimalle PC yi torpidoya koydu..
|
|
![]() |
|
H@K@N_206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı H@K@N_206
haşim abi böyle bi sistemin maliyeti ne kadardır.
|
|
TAKLİTLERİMDEN SAKININ H@K@N_206
|
|
![]() |
|
by_sertan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 160 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı by_sertan
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Haşim ustam selam
Sanırım senin istediğin PSU lar aşağıdaki adreste var fakat fiyat olarak doğal olarak biraz tuzlu , ben bir önceki arabama intel atom işlemcili intelin anakartları ile bu işi yapmak istemiştim fakat iyi bir sistemin maliyeti 1000 lira civarına gelecekti , bende 1000 lirayı saklayıp 206 almış oldum. ![]() Aşağıdaki linkten alışveriş yapanlar olduğunu biliyorum bu işi takip ederken zamanında rastlamış idim. http://store.mp3car.com/Automotive_ATX_Power_Supplies_s/22.htm ayrıca Türkiye'den de bir site var fakat fiyatları biraz uçuk , oda sanırım fazla alternatifleri olmamasından dolayı olabilir. http://www.merpazar.com/asp/index.asp Birde pc'ye kurulacak yazılımlardan benim en çok hoşuma gideni http://www.centrafuse.com/ adresindeki frontend oldu. Bu yazılımın daha düşük versiyonlarını internetten bedava bulabilirsin. Tabiki illegal yoldan ![]() Bu arada kusura bakma , böyle becerikli insanları görünce çenem düşüyor bende bir elektronikçi olarak bu tip şeyler ile ömrümü geçirdiğim için çok görmemek lazım. Kolay gelsin. |
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |