![]() |
|
206 max hızı nedir |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |||||
206 xr 2000 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 xr 2000
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Haziran 2009 Saat 09:56 |
||||
Arkadaşlar peugeot 206 ile en fazla kaç km hız yapabilirim.saygılar sevgiler |
|||||
![]() |
|||||
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
206 derken 100 tane modeli var hangi modelinin max speed ini soruyosun daha açıklayıcı sorsan net cevap alırsın
|
|||||
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Sinan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 31 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2009 Konum: Beyoglu/IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
bende 2004 model 206 hdi var. 210 kadran gozukuyor. tekırdag yolunda 205 km'ye kadar cıkabıldım. ne kadar gaz debraj yapsamda 210'a cıkamadım :)
|
|||||
![]() |
|||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||||
bızım apo nun arac206 - 1.6 110 benzın ıbreyı sonlandırır dıye dusunuyrom :)
|
|||||
![]() |
|||||
Sinan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 31 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2009 Konum: Beyoglu/IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
||||
valla benım arac dizel 70 bg. 210 kadran var. 205 e kadar cıkabılıosam apo haylı haylı cıkar :)
|
|||||
![]() |
|||||
master ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 229 |
||||
enson 190 gördüm o da yokuş aşağı.
205 e maşallah . |
|||||
![]() |
|||||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
||||
Ben 206 xt 1,4 90 beygirde 205 km hızı gördüm ama yol bitti yoksa çıkardım hatta ibreyi ters döndürürdüm gibime geliyor
![]() |
|||||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|||||
![]() |
|||||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
||||
bende pt stickerı var + 20 hp :) :) |
|||||
![]() |
|||||
master ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 229 |
||||
konuyu dağıtmadan bahsi geçmişken sticker nasıl temin edebilirim ? İstanbulda gidip alabileceğim bir nokta var mı. Kargocularla pek anlaşamıyoruz. |
|||||
![]() |
|||||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
||||
Aşağıdaki linkten talep açarak, hangi mevkii de bulunduğunuzu belirtirseniz size yakın ve elinde sticker olan bir arkadaşımız yardımcı olacaktır...
Düzenleyen HakanGokdemir - 14 Temmuz 2009 Saat 16:21 |
|||||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|||||
![]() |
|||||
Evrevren ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
||||
206 1.6 16v motor için 212 km son hız akabinde devir kesiciye giriyor gitmiyo daha fazla
|
|||||
![]() |
|||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
||||
Demekki devir kesiciyi iptal etmek gerekiyor Evren
![]() |
|||||
Hakan GÖKDEMİR
|||||
![]() |
|||||
H@K@N_206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı H@K@N_206
||||
avrupa yakasındaysan ben sana ayarlıya bilirim ....
|
|||||
TAKLİTLERİMDEN SAKININ H@K@N_206
|
|||||
![]() |
|||||
||||
eyvallah dostum , yer mekan zaman nedir dostum. gelip alabilirim. tanışmış oluruz :)= yarın saat 9 da kabataş deme sakın :)= bi kaç tane fazladan ayrla arkadaşlara da alacağım. Düzenleyen master - 17 Temmuz 2009 Saat 19:33 |
|||||
![]() |
|||||
TOLGA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
||||
benım 106xr 1.4 70 hp 180 kadran 180 ı görüyor maşallahı var yavru aslanı'mın
![]() |
|||||
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
|||||
![]() |
|||||
Evrevren ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
||||
chip tuning ile biraz ileri alınır da değermi bilinmez
![]() maalesef son hız konusunda kısırdır ama arkadaşların kesin çok yüksek yapar diye tahminde bulunmaları normal çünkü son hıza çıkış süresi ve hissiyeti gerçekten iyi
ama vites oranlaması anca buna müsade ediyor
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
??
|
|||||
![]() |
|||||
H@K@N_206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı H@K@N_206
||||
bi kaç tanede fazladan istiyosan salı veya çarşamba buluşalım ben biraz bastırayım....
|
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
tamamdır. yer, mekan ? |
|||||
![]() |
|||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı H@K@N_206
||||
akşam üstü kurtulu nasıl
|
|||||
|
|||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |