![]() |
|
ARAÇ PARFÜMÜ |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
206 xr 2000 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 xr 2000
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Haziran 2009 Saat 14:46 |
SİZCE EN İYİ KOKU VEREN ARAÇ PARFÜMÜ HANGİSİ ? EN UYGUN BURA YI BULDUM SORUYU YAZMAK İÇİ BİLMİYORUM DOĞRU YER Mİ?
|
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
![]() ![]() ![]() ![]() |
kavun kokusu bence ;)
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
abi bu arada nice yıllara
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
markaya fıyatına yogunluguna ve asansına gore degısıo ben en ucuzundan takıom hep :) agır olanlar daha uzun gıdıo kokusunuda hıssedıosun
|
|
![]() |
|
SelmanBeber ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: kıbrıs- lefkoşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SelmanBeber
glayd kavun kokusu. abi arabanın içi manav gibi kokuyor. arabaya her binişimde canım rakı içmek istiyor :)
|
|
3 in 1
FS 156 F-E-N-E-R-B-A-H-Ç-E |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet kavun kokusu ben kullanıyyorum 10 tl cok guzel
|
|
![]() |
|
Kadir 106 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 214 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kadir 106
kavun kokusu tabiki:D
|
|
![]() |
|
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Glade kavun kokusu tercihimdir.
|
|
![]() |
|
foto olan varsa eklesin arkadaşlar glade nin fresh yasemin vanilya vs var ama kavun olanını bulamadım tşkr
|
|
![]() |
|
<buğra> ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
tansaşta bulabilirsin hatta kampanya var 2 tanesi 13 lira olmuş...
kavun çok kullanılıyor, çokta iyi kokuyor :) |
|
![]() |
|
kann87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
kavun eskıdı be artık :D:D
|
|
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|
![]() |
|
tşkr buğra!
|
|
![]() |
|
master ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 229 |
arabaya dökülmüş, 1 aydır kavun kokusu çıkmadı. ama enfes bir koku :)
|
|
![]() |
|
Can Düzyatan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Düzyatan
Değişik koku alternatiflerini kendimiz de yaratabiliriz aslında
![]() - Arabada sigara içilmediği için kültablasına 1 paket toz vanilya döküyorum, araçtan inerken kapağı açık bırakıyorum.Ertesi gün yola çıktığımda kapağı kapatınca bile mis gibi kokuyor içerisi
![]() - Şu anda tam mevsimi olduğundan kokulu mandalinler evimizden eksik olmuyordur.Soyduğumuz mandalinlerin kabukları atmayıp, akşamdan paspasların üzerine bırakırsak yine ertesi gün misler gibi koku sağlar
![]() - Size garip ve komik gelebilir ama limon kokulu ERNET'ler inanılmaz hoş ve kalıcı bir koku veriyor araç içine
![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Can Düzyatan - 09 Aralık 2009 Saat 21:56 |
|
Can Düzyatan
1972 B rh + İzmir |
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
yaa bu Can abi gerçekten pratik bi adammış. Herşeyden birşey yapıyor.
![]() |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
BurçUMUL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2009 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 295 |
Cok güzel öneriler . Yaratıcılık diye ben buna derim .
|
|
Forever young by my gti
|
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Ben almıştım fakat çok ağır kokmasından dolayı kullanamadım aracın için de eve çıkardım ordada hanım istemedi yine aynı sebepten...
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Can abi önerin ilginç geldi, özellikle vanilya kokusunu sevdiğimden dolayı dbu önerini deneyeceğim mutlaka...
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
abi bnm kültabağında bozuk paradan başka bişeye yer yok kumbaram orası benm :)
|
|
A3
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |