![]() |
|
koku |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
atillahan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı atillahan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2009 Saat 01:29 |
yagın icine su katma gibi bi durum yok...ama icine hangi yag koydular onu bilemiyorum
|
|
![]() |
|
atillahan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı atillahan
![]() ![]() ![]() ![]() |
valla hasim usta kapagı acıpta gaz verme olayını hic denemedim...su seviyesi normal..ama hararet hep yuksek...5 dak trafikte durim yada ısıkta beklim hararet 100 C oluo ikinci fan girio devreye...sonra 70lere dusup 10 dak sonra gene aynı olay...araba 206cc otomatik..spor modda kullanmadıgım halde bole...bıde 4 bin 5 bin devirde yada rampada hızlı gidersem bir koku gelio... yanık kokusu gibi...
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Su tankına gelen suyun basıncı nasıl?? kapağı açıp gaz verdiğinde su rahat geliyormu?
|
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
ALLAH göstermesin de conta olabilir antifiriz kokusuysa o bahsettğin koku yağ cubuğunu çek yağa su karıştırma vs bişi var mı ?
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı atillahan
HAŞİM USTA Bİ EL AT ŞU OLAYA... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı atillahan
arkadaslar araba zaten otomatik..devirli kullanmamam gibi bi durum soz konusu deil..sureklı yusek gosterio harareti...rampaya filanda gerek yok...trafikte kalim yeter..yarım saatte araba yanıo..kaputa dokunulmuo o derece...termostat degisti nafile...bide koku olayı var simdi rampada yada yuksek devirde yanak kokusu yapıo..sonumuz hayrola...
|
|
![]() |
|
SelmanBeber ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: kıbrıs- lefkoşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SelmanBeber
benim 206 400-500 km yol gideyim 80 de standart...
ama devirli kullamakta gerekiyor arabayı devirsiz kullanırsan hararet yükselir...
|
|
3 in 1
FS 156 F-E-N-E-R-B-A-H-Ç-E |
|
![]() |
|
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Devirdaim sıkıntılı olmasın kardeş. Çok uzun süre rampa çıkınca yapıyorsa normal sayılabilir ama söylediğin düzeyde hararetle ben hiç karşılaşmadın, 95'i geçmiyor benim arabada. Bence bilen birine bir göster arabayı, elinde kalmasın sonra..
|
|
En iyisi senin olandır
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı atillahan
slm arkadaslar...yaz geldi benim araba icene sapıttı...motor cok ısınıo...sureklı ikinci fan devreye girio..hararet zirve..basım agrıdı artık..bune ya...otomatik araba fazla zorlamıorumda ama nafile...herkezde bole mi bi ben mi yasıorum anlamadım...alman arabasınıda kullandım japonuda hic yasamadım bunları...bide 4bin 5 bin devirde arabayı kullanırsam yanık kokusu gelıo ama usta cozemedi...bana yag yakıomus gibi geldi ama farklı bi koku bu...basına gelen oldumu hic.... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |