![]() |
|
Benzin fiyatlarında indirim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2009 Saat 11:00 |
![]() Önceki gün fiyatlarını artıran akaryakıt bayileri bugün yeni bir ayarlama daha yaptı Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu'nun (EPDK), akaryakıt dağıtım ve bayi satışlarına yönelik ''tavan fiyat'' uygulama kararının ardından, akaryakıt fiyatlarında yeniden indirime gidildi. EPDK, 9-10 Temmuz 2009 tarihlerinde geçerli olmak üzere, vergiler dahil akaryakıt dağıtım tavan fiyatını 95 oktan kurşunsuz benzin için litrede 2,82 lira, motorinde 2,21 lira, kırsal motorinde de 2,10 lira olarak belirledi. Akaryakıt bayi tavan fiyatı da 95 oktan kurşunsuz benzin için daha önce 2,98 lira olan litre fiyatını 2,97 lira, 2,43 olan motorininin litre fiyatını 2,39 lira, 2,30 lira olan kırsal motorinin litre fiyatı da 2,26 lira oldu. |
|
![]() |
|
simsiyah ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ağzın bal yesin beee sabah sabah ne güzel bir haber... :)
|
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Öğleden sonra geçiriler merak etmeyin siz
![]() |
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bencede hakan abi aynen katılıyorum sana.
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11677 |
emrahta dizel kullanıyor benzin fiyatlarını kovalıyor
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
dizelde ındırm yada yukseltme olmuyor napıym ![]() |
|
![]() |
|
Rfk ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 291 |
yaw nekadar indirselerde benim arabaya yetmiyor ibre kalkmıyor 80 litrelik depoda
![]() |
|
Aşıksan vur saza,şöförsen bas gaza :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |