![]() |
|
hafif çizikler... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bahriw810 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Mayıs 2009 Konum: SAMSUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bahriw810
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2009 Saat 13:21 |
pejo 206 arajımın sol arka kapıda ve tampon üstünde derin olmayan yüzeysel çizikler var....halka şeklinde vb...bu çizikler pasta cila ile gidermi yada boyatmak mı gerekir ne yapmalıyız....(az önce çizmişler ama baya bi alanı derin olmayan seyrek çizgiler)
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eet kalıtelı bı pasta cıla ıle ıslemı tamamlıya bılırsın
cbs yada carpex var bu markaları bı ıncele |
|
![]() |
|
bahriw810 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Mayıs 2009 Konum: SAMSUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bahriw810
işe yarıyormu emrah abi çizikler derin değil lakin halka şeklinde...bunların uygulaması nasıl abicim
|
|
![]() |
|
bı pamuk yardımıyla ıyıce bastıraar uygularsın yuzeye .. halka halka olaran muhtemelen fırca cızıklerı kopmlpe sonaxta felan pasta cılaya da sokabıırsın aracını
|
|
![]() |
|
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Geçen alışveriş merkezi otoparkında kapıları açıp kaparken kapı çizilmiş.
Pastayla çiziği giderdim ama o bölge biraz matlaştı. Pasta giderir ama uygularken dikkat et derim bence. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bahriw810
şimdi ben samsunda sanayide kaportacı var ona pasta cila yaptırsam acaba bu derin olmayan çizikler ortadan kaybolur mu...bazende kafamın tası atıyor komple boyatayım diyorum....zaten sağ kapı değişti...on tampon üstünde boya var...çok sinirlendim bu biraz önce çizen şerefsizlere ama görmedim ki hele bi görseydim.... |
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Aracın fotoğraflarını paylaşırmısın?
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
samsunun neresındesın USTA ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bahriw810
HAVZA/SAMSUN ABİCİM....KAMERALI TELLEFONUM YOK SADECE ŞUNU DİYEBİLİRİM..BÖYLE TIRNAKLA GEZDİĞİMİZ ZAMAN TAKLIMA YOK BOYA ÜZERİNDEKİ ÇİZİKLERDE
|
|
![]() |
|
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Pasta cilayla çıkar sanırım.
Üstüpüyle hafif çiziğin üzerinden geçmeyi bi deneyin isterseniz. |
|
![]() |
|
SelmanBeber ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: kıbrıs- lefkoşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SelmanBeber
çok derin değilse arko krem pasta cila işini görür dene istersen.
birçok galerici bunu bilir ama kimseye söylemez...
|
|
3 in 1
FS 156 F-E-N-E-R-B-A-H-Ç-E |
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
o numara pasta daha sonra da çbs nin mavi cilaları var silikonlu bunları uygularsan sonuç alabilirsin
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bahriw810
valla ne yalan söyliim pasta cila ile pek fazla gitmedi çizikler...görünürde kayboldu lakin hala iyi bakılırsa görülüyor....bu internette satılan çizik gidericilerden hangisini tavsiye edersiniz...bu kaportacıların yaptığından daha mı verim li olur |
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
rötüş bantları varda ben pek tavsiye etmem rötüş yapınca bence daha cok gözüne çarpacaz ama illa çiziklerden kurtulacam diyorsam iyi bir boyacıya götür o bölgeye local boya yapsınlar
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
araba uyduruk bi-iki çizik yüzünden boyatılmaz.gittiği kadar cilala, gitmeyen çizikleri de idare et. her araçta ufak-tefek çizikler olur.
ben satılık araç ilanlarında "çizikten dolayı lokal boyalı" ibaresinde inanmıyorum, çok insan da ben gibi düşünüyor. aracının değerini boş yere düşürme. nazarlık olsun onlar da. |
|
![]() |
|
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
+1, her arabada ufak tefek çizikler oluyor, gideremediğin kısımlarına aldırma bence, komple boya taklalı araba muamelesine neden olur..
|
|
En iyisi senin olandır
|
|
![]() |
|
umuttar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2009 Konum: avcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
bencede boyatmaya hiç gerek yok... güzel bi pasta cila olayı çözecektir....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |