![]() |
|
triptonic sorunu yada gösterge |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fatih1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2009 Saat 08:58 |
günaydın arkadaşlar dün şöyle bi sorunla karşılaştım aracım triptonic 2003 307 xr VİTES P deyken D ye çekmek istedim çektiğimde göstergede R yanıp sönüyordu ama araç ileri gitti yani bence göstergede bi problem var sanırım çünkü vitesi ileri taksam ileri geri taksam geri gidiyo onda bi sıkıntı yok bi fikir verin arkadaşalar çok cnm sıkıldı bu duruma inş. beyinden kaynaklanan bi problem değildir iyi günler kazasız ve arızasız :)))
|
|
![]() |
|
fatih1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
![]() ![]() ![]() ![]() |
hadi haşim abi bi el at şu işe efe kardeş seninde yorumlarını bekliyorum teşekkürler..:)
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
bir kez mi yaptı yoksa devamlı yapıyor mu??
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
dün akşam yaptı bu sabahta işe giderken bi kere daha yaptı ne diyosun abi...?
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Pejoda her yanan ışığa kafa yorarsan adamda kafa kalmaz. Yer bitirir ömrünü.. Göstergeden yapacağını sanmam. Automot veya şanzıman üstündeki basınç regülatöründe küçük elektro vanaları var onlarda temassızlık falan olabilir.. Anca otomatik vitesci kesin bir tesbit koyabilir..
Bana kalırsa nerde ırak orda bırak, kökünden bozuluncaya kadar sür..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
eywallah haşim usta bende öle yapıcam sanırım ölene kadar dewam hehhee:)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |