![]() |
|
307 için lastik tavsiyenize ihtiyacım var.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
İsmailAteş ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Mart 2008 Konum: Ankara/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İsmailAteş
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Toyo da iyidir diyorsan ondan da buldum uygun bir model ona da bakayım o zaman.Hatta bilir misin bilmiyorum modelini yazayım buraya biliyorsan nasıl birşey olduğunu anlatırsın: PXT-1R ölçüsü: 195/50/15
|
|
![]() |
|
Sinan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 31 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2009 Konum: Beyoglu/IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
marshal matrac derim. cok memnunum. o kadar el freni cekiyorum ne erime ne eskime nede yırtılma var. ilk gunki gibi sıfır.
|
|
![]() |
|
İsmailAteş ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Mart 2008 Konum: Ankara/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İsmailAteş
Marshal tam benlikmiş o zaman ama babama gelmez o da
![]() |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
güzel model tavsiye ederim kuru havada süper yagmurlu havada ise mükemmel üstüne lastik kullanmadım daha ![]() |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
marshal hic tavsiye etmem cok ama cok sert lastik ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İsmailAteş
Vay madem hem kuru hem yaş yolda iyi toyo düşüneyim o zaman ya toyo ya da pirelli ikisinden birini tercih edicem artık.Verdiğiniz bilgiler için çok çok sağolun arkadaşlar.Liste için de sağol Gökhan
![]() |
|
![]() |
|
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
kumhoların geneli sert lastiktir hele bide balık sırtı alırsan yamurda kayma egılımı yaratıyor anı hareketelerde tabı efendı gıbı gıdene bıse olmaz ama ole sıcakta kuru zemınde fılan kaymaz kolay kolay
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İsmailAteş
Oooo hadi bakalım hayırlısı Gökhan inş.;)
Buarada bugün lastiği almaya gittim aslında kafamda toyo ile girdim dükkana(pxcf modeli için) ama lastikçi tanıdık çıktı hem pirelli hem daha ucuz hemde daha iyi ve senin araban için en uygunu bu dedi michelin p3000 verdi.Taktırdık ya hayırlısı bakalım dedim ama e-5 te belli etti kendini hakikaten lastik çok farkettirdi.Herkese verdiği bilgilerden dolayı birkez daha Teşekkür Ederim;)
|
|
![]() |
|
Doktor ![]() 2. Vites ![]() ![]() DOKTOR Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Bende de aynı Pug ve aynı dert var, bu konu benim için de aydınlatıcı oldu.
Teşekkürler. |
|
Doktorlar da modifiye sever... :)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
arkadaşlar 15 inç saç jant, kapak ve pirelli p600 lastiklerim satılıktır.tamamen orijinaldir lastiklerim 5000-6000 civarı kullanıldı en ufak bir hatası tamiri yoktur nitrojen basılıdır.16 inç çelik jant takdığımdan dolayı satılıktır.Aracım 2005 model 307 hdi .ilgilenen arkadaşlar özel mesaj da yazabilir fotoları yollayabilirim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |