![]() |
|
307 otomatik katlanır ayna montajı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Darkside ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2009 Konum: Florya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2009 Saat 17:12 |
Bugün aldığımız otomatik katlanır aynaların montajını tamamladık. Bu işi yapmak isteyen arkadaşlara önemli bir hatırlamada bulunmak isterim. SİSTEMİN MALİYETİ Ayna takımı (sağ-sol) 615 TL (Liste fiyatıdır ben 565 TL ye aldım) Cam kaldırma motor takımı (sağ-sol) 300 TL (Kullanılmış fiyatıdır. Sıfır fiyatı 480 TL/adet) Cam kaldırma ve ayna kapatma modülü 100 TL (Kullanılmış fiyatıdır. Sıfır fiyatı 180 TL) ALDIĞIMIZ AYNA YENİ CAM MOTORU İLE ESKİ CAM MOTORU ARASINDAKİ SOKET FARKI CAM AÇMA/KAPAMA ve AYNA KATLAMA DÜĞME MODÜLÜ (Daha temizini taktık) BİTMİŞ HALİ
Düzenleyen Darkside - 06 Haziran 2009 Saat 16:05 |
|
307 SW PACK 1.6 BVA 5PSP
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok guzel bır paylasım olmuş ..
teşekkur ederız |
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
emrah sende yap hemen kanka.
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
Darkside ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2009 Konum: Florya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
Efe'ye gidin o'nun yapamayacağı birşey yok.
O muhakkak size yardımcı olacaktır.
|
|
307 SW PACK 1.6 BVA 5PSP
|
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
ya 206.ya olurmu bu katlanır ayna sistemi.
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
Güzel çalışma olmuş, elinize sağlık. Bu arada arabanın ön kabutunda kuş pisliği var, boyayı harap etmeden temizlemekte fayda var.
![]() ![]() 206'da manuel aynanın elektrikli yapılması için hangi parça ve çalışmalara ihtiyaç var, bilenler paylaşırsa çok sevinirim arkadaşlar.. Düzenleyen Talip_019 - 05 Haziran 2009 Saat 17:31 |
|
En iyisi senin olandır
|
|
![]() |
|
Evet o kuş pilsiğinden dolayı kusura bakmayın. Efe resim çekmeden önce temizleyelim dedi ama ben gereksiz gördüm.
Bu kadar dikkat çekeceğini tahmin etmiyordum.
Düzenleyen Darkside - 05 Haziran 2009 Saat 17:39 |
|
307 SW PACK 1.6 BVA 5PSP
|
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Abi elinize sağlık montaj yapan efe mi? Birde abi maliyetlerini de belirtebilirmisin yukarıdaki yazıda? niyetlenecek arkadaşlara ön bilgi olmuş olur
![]() |
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
Teşekkürler. Maliyeti ekledim. Evet montajı yapan Efe usta, kendisi bu konuda bayağı bilgili. |
|
307 SW PACK 1.6 BVA 5PSP
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
çok güzel oldu özgen abi
|
|
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
güle güle kullan şık olmuş.
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Efe'nin eline sağlık. sahibi de güle güle iyi günlerde kullansın. sistem güzel ama pahalı.
Düzenleyen hderelli - 09 Haziran 2009 Saat 22:09 |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
hayırlı olsun. çok güzel olmuş.
ben 307 sahibi başka bir arkadaş ile tekrar gittim kartal sanayiye.
sonuç alamadık.
cam motorlarını nereden buldunuz?
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
elimde mevcut
|
|
|
|
![]() |
|
Efe, sağ ayna sol aynadan biraz daha geç açılıyor veya kapanıyor.
Acaba bu normal mi yoksa sağ aynanın motoruyla ilgili bir sorun mu var?
|
|
307 SW PACK 1.6 BVA 5PSP
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Güzel çalışma olmuş tebrikler
Efe'nin elinden herşey gelir zaten.. Ellerinize sağlık.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
geçen gün bitane 307 cc kullandım ondada vardı abi normal yani iyice kontrol ettim :D |
|
|
|
![]() |
|
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
Arkadaşlar merhaba, bu konuyla ilişkili olduğunu düşündüğüm bir soru sormak istiyorum müsadenizle. Hafta sonu sol ön kapı kaplamasını söküp ses izolasyonu yaptım. Kapıdaki tivıtır kapağını söktüğümde kapağın altında aşağıdaki resimde kırmızıyla gösterdiğim soketin olduğunu gördüm fakat soketten aynaya giden erkek soket yok, yani dişi soket boşta duruyor. Bu sokete de 3 tane kablo geliyor. Aynı durum sağ ön kapı için de geçerli. Bu soketin ne olduğunu, hangi amaçla kullanıldığını, neden boş olduğunu bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim. Araba 2004 model 206 X-line, aynalar manuel. Herkese iyi forumlar.
Not:Fotoğraf benim aracın fotoğrafı değil arkadaşlar. Benim araçta kırmızıyla gösterdiğim erkek/dişi soket grubunun sadece dişisi var ve bu sokete 3 adet kablo bağlanmış.
![]() Düzenleyen Talip_019 - 10 Haziran 2009 Saat 15:15 |
|
En iyisi senin olandır
|
|
![]() |
|
Aynalar manuel derken, rotasyonu (aynanın sağ-sol, yukarı-aşağı ayarı) elle mı yapıyorsunuz? ve aynanızda ısıtma yok mu?
|
|
307 SW PACK 1.6 BVA 5PSP
|
|
![]() |
|
Aynen dediğiniz gibi, aynada ısıtma yok ve sağ sol rotasyonu elle yani aracın içerisinde aynanın olduğu yerde bulunan 2-3 cm lik bir kolla yapılıyor. Aynanın içerisine hiç bir kablo gitmiyor yani.
|
|
En iyisi senin olandır
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |