![]() |
|
ANKET:Aracınıza parçaları nereden alıyorsunuz? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Darkside ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2009 Konum: Florya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Haziran 2009 Saat 16:19 |
|
Ankete katılacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
Maksat, peugeot kullanıcılarının parça ve aksesuar tedarikini nasıl yaptığını görmek. Saygılar Düzenleyen Darkside - 09 Haziran 2009 Saat 19:48 |
||
307 SW PACK 1.6 BVA 5PSP
|
||
![]() |
||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Özgen abi;
Ben kesinlikle orjinal parçaları kullanıyorum ama herzaman yetkili servisten almıyorum.
Orjinal parça satan Önder Oto yada Peugeotefe gibi satıcılardan yani sitemizin üyelerinden alıyorum...
|
||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Mesajlar: 11677 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
orjinal ve uygun veren yer, her zaman tercihimdir.
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
yetkılı servis
|
||
![]() |
||
Eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: İzmir - Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
yetkili servisten alıyoruz, yetkili serviste bizleri bir güzel sömürüyor 3 parça perdeye 250 tl ödedim..Komik ama yapıcak bişiy yok..
Düzenleyen Eren - 08 Haziran 2009 Saat 12:21 |
||
![]() |
||
barisaso ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Konum: BAKIRKÖY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
|
ben aksaraydan alıyorum
|
||
![]() |
||
Darkside ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2009 Konum: Florya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
|
Katılımın daha fazla olmasını beklerdim.
|
||
307 SW PACK 1.6 BVA 5PSP
|
||
![]() |
||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
|
Genellikle yan sanayi orjinal arada sırada
|
||
![]() |
||
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
Kendimden alıyor um :D
|
||
|
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
parça lazım olunca EFE'den alacağım...artık Efe'yi Türkiye tanıyor neredeyse. bir de ben gidip hem tanışırım, hem de parçamı alırım. orjinal parçaları, sanayiden almayı tercih ederim. ama illaki "orjinal"... |
||
![]() |
||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Benim Efe ye gitmem gerekiyor ama bir türlü fırsat bulamadım yaa..
|
||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
Servisin orjinal diye 65 liraya sattığı mazot filtresini yetkili servisin tedarikçisinden 35 liraya alıyorum.. Özellikle tüketim malzemelerinde orjinal diye aldanmamak gerekir. Kompleks parçalarda zaten orjinalden başka seçim şansınız yok.
|
||
![]() |
||
sertacfilm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2008 Konum: Karagümrük Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sertacfilm
|
gültaş otomativ.hem güngören sanayi sitesinde yerleri var.hem topkapı teknik sanayi sitesinde var.sadece orjinal prugeot ve citroen parcası satılıyor...bugüne kadar tüm parcalarımı onlardan aldım.baskı balata,fren diskleri,bakım ekipmanları:(filtreler vs.vs) ve buna benzer tüm parcaları kolaylıkla buldum.fiyatlarıda gayet uygun.
|
||
![]() |
||
hsnsnr ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
|
sıfır almam gerekenleri servis yada uygun tedarikçiden alıyorum. araştırıyorum hangisi ucuzsa onu kullanıyorum misal motor yağı... kaporta plastik aksam mekanik aksamı ise yine fiyat araştırması yaptıkyan sonra genellikle hurdacılardan alıyorum.... |
||
![]() |
||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
bulunduğum ilde yetkili servis olmamasına rağmen bakımlarımı aracımı aldığımdan beri yetkili servise götürür gereken parçaları ordan alıp yine oranın garantisiyle yaptırırım
|
||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||
![]() |
||
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
|
Şu ana kadar fren balatalarım dışında parç ihtiyacım olmadı (bakımlarda gidenleri saymıyorum tab) onu da bakımda yetkili servisten değiştirdik...
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
orjinal parçayı servis haricinde bulmak çok kolay ve bu nedenle buldummu affetmem bulamassam mecbur servis ama yan sanyi deyipde geçememk lazım onlarda aynı yerlerde üretiliyor
|
||
![]() |
||
Alparslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1979 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Pendik İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 390 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
|
aracım eski olduğu için servislerde parçası yok malum ihtiyaç olan parçalarıda öncelikle bostancı oto sanayiide yamak oto kartal san. reis oto taksim tarlabaşında oto gencer e soruyorum onlarda bulamazsam çıkmacıları dolaşıyorum ikitellide efe ankara yıldız da elvan vs. vs. yani ben bir parçayı bulana kadar parçanın fiyatının iki katı parayı ya yol masrafına ya da telefona veriyorum :)
|
||
Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ...
Albayın onayı ile TAXI VI :) |
||
![]() |
||
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
|
bulabilrsem ve ucuzsa tabiyki orjinal ama yoksa mecburen alternatifler
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |