![]() |
|
marş motoru hakkında bilgi... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
taylan43 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 146 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2009 Saat 20:05 |
|
arkadaslar 206hdi aracımın marş motoru bozuldu ve çalıştırmak için arabamı vurdurmak zorunda kalıyorum.. yarın atatürk sanayi sitesine gidip elektirikçi bulacağım, bana bu konuda yardımcı olur musunuz acaba? marş motorunu yapabilecek bildiğiniz bir usta varsa sölerseniz sewinirim.. teşekkürler arkadaslar..
|
||
![]() |
||
MertCakbak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MertCakbak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
En kısa zamanda konu hakkında bilgili arkadaşlarımız size yardımcı olucaktır.Ama şunu söylüyeyiyim arabayı vurdurmak takdir ederseniz ki çok sakıncalı ve önerilmeyen bir uygulamadır.Geçmiş olsun |
||
![]() |
||
taylan43 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 146 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Evet arkadasim ne yazikki biliyorum ama yapmak zorundaydim, o yuzden de yarin sabah gidecegim.
|
||
![]() |
||
Sinan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 31 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2009 Konum: Beyoglu/IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
|
gecmıs olsun arkadasım. benımde aküm bitik. bazen calısmamazlık yapıyor. 2 kere vurdurdum cok zararlı ıcım gıdıyor ya.
|
||
![]() |
||
|
Benimde aynen kardes, Tesekkurler arkadasim.. |
||
![]() |
||
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
benimle irtibata geçerseniz tamirinide yaptırırız çıkmasınıda veririz
|
||
|
||
![]() |
||
|
yerin nerde acaba arkadasım? geliim hemen
|
||
![]() |
||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Yaa Efe yanına gelen arkadaşlar ile bir photo day yapsan diyorum
![]() |
||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||
![]() |
||
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
:) yapmaya çalışıyoruz abıcım zaman oldukca |
||
|
||
![]() |
||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Eee ama paylaşmıyorsun resimleri bizimle? |
||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
taylan abini işini çözüyoruz şuan yağmurlu hava yağmur dinerse paylaşırız abi
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Taylan ıda görmüş olacağız böylelikle yanılmıyorsam daha önce hiç görmedim kendisini?
Bende geleceğim Efe yakında, ama işlerimi ayarlamam lazım triger bagajda geziyoruz 4 ay oldu yaaa...
|
||
Hakan GÖKDEMİR
||
![]() |
||
|
Efe kardesime yardimlarindan dolayi cok tesekkur ederim, herkese tavsiye ediyorum...
|
||
![]() |
||
|
Hakan kardesim aceleden cekemedik foto ama bidahaki bulusmalara gelmeye calisacagim insallah.. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Her zaman bekleriz kardeşim, inan bu ortam sanaldan ibaret değil sadece aynı dostluk, kardeşlik real ortamda da mevcut...
|
||
Hakan GÖKDEMİR
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |