![]() |
|
106 s16 tekleme sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
volan okuyucunun soketini kontrol ettir sokette bişey yoksa okuyucu değiştir.ama hepsinden önce benzin pompasına baktır derim yığılma patlatma vs. yapıyorsa oksijen sondası değşştir
|
|
|
|
![]() |
|
halil gti ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Nisan 2009 Konum: bilgi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı halil gti
çözüm önerileriniz için çok teşekkür ederim motor yeni yaptırdım conta takımı degişti conta küçük ihtimal sensörlere bakacam
|
|
halo_46
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Geriye pek birşey kalmamış. Öncelikle bir kelebek temizliği ve genel bakım (bujiler, kablo, enjektör temizliği vs.)
Eğer iklim sıcaklığına göre değişiyorsa sıkıntı kelebek üzerinde hava sıcaklık sensörü var onu kontrol etmek gerekir. Yine kelebek üstünde regüatör ve gaz potansiyometresi kontrol edilebilir. Oksijen sensörüde bir ihtimal. Benzin pompasınıda unutmamak gerekir.
Son olarak çözümsüz kalırsa motor komressörü saat ile ölçülebilir ve conta kontrolü tabiki.
|
|
![]() |
|
MertCakbak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MertCakbak
Benim aracım 106 quick benim aracım da düşük devirlerde tekleme yapıyor.Gaz kelebeği ni temizlettim bakıma soktum benzin markasını değiştirdim.Enjektörlerin kablolarının girdiği yerde tırnaklar zarar görmüş silikon ile sabitledik fakat ara sıra yapıyor.Açıkcası ben bir çözüm bulamadım.Hasim bey bu konuda yardım cı olacaktır eminim
|
|
![]() |
|
halil gti ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Nisan 2009 Konum: bilgi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı halil gti
arkadaslar 97 model 106 s16 gti aracımın tekleme sorunum var motoru yeni yaptırdım buji ve ateşleme bobinini yeni degiştigim halde rolantide ve yüksek devirde arac tekliyor bazen tutuyor enjektör olarak düşünüyorum ama arıza lambası yanmıyor aracın bu gibi sorunla karsılasan oldumu cok ufak bi ayrıntıda olabilir önerilerinizi bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim
|
|
halo_46
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |