|
307 xenon problemi lütfen yardım.... |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 19 Mayıs 2009 Saat 11:03 |
307 1.6 benzzinli arabama monza marka xenon taktırdım araç otomatik sensorlü oldugu için akşam ilk çalışma anında göğüs bölgesindeki bütün sistem yanı gosterge yol blig.teyp vs.hepsi 2 saniyeligine gidip geliyor araç ekonomik moda giriyor .bunu takan firma ile görüştüm kontastör taktılar yıne degişmedi daha sonra xenon nun markasını degiştirdim yine olmadı koruma için ithal röle taktırdım olmadı akü 45 amperdi 60 amp akütaktırdım olmadı kendi ampülleriyle yapmıyor bu hatayı zaten xenon dada sürekli yapmıyor far açıldıktan sonra tekrar denemelerimde yapmıyor yani hemen hemen 4.5 saat yanmayıp daha sonra açtıgımda yapıyor bu sorunla karsılaşan arkadaşkarım yada bu problemi bilen ustalarım lütfen yardım etsinler çıldırıcam walla şşimdiden teşekkürler
|
|
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ilk önce kendini tanıtırsan iyi olur.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İSMİN :ugur balaban 33 yasındayım hatay da oturuyorum siteyi bu problemi ararken buldum burada sorunlarımı yada bildiklerimi paylaşacagım bir yer olarak gordugum için buradayım
|
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Malesef sensörlü araçlarda bilindik problem.. Aman dikkat edin ECU' yu yakmaya kadar gidebilir. Yetkili servise bu konuyu daha önce danıştık ama bu araçlara Xenon kitlerinin olmadığını ve kendilerinde de orjinal bir çözümü olmadığını belirttiler. Aslına bakarsanız komple far kiti var mercekli ve xenonlu ama sanırım TR de satmıyorlar. İsterseniz Yetkili servise aşağıdaki referans numaraları ile bir danışın. 2 Numaralı parça balasttır, ampul tertibatı zaten belli.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teşekkür ediyorum . benim anlamadıgım satıcıların çogu 307 lere taktıklarını söylüyorlar ama sadece opel den böyle bir şikayet geldigini kontansatör takıp sorunu giderdiklerini söylüyorlar peugeot dan gelmedigini söylüyorlar.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benım aracımda sensorlu 307 bende takmıstım ama bu sekılde bı sorun olmamıstı .. enteresan
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
servisi aradım buraya getirin aracı bilgisaraya baglayalım aracınıza xenon uygunmu bakalım dediler artık oraya gorurücez bakalım
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
monza 8k mı aldınız ?
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ewet monza 8000 k
|
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
207 ve 207 nin benzinli ve otomatik sensörlü modellerinde oluyor bu sorun. 207 lerde de arıza ışığı yanıyor.
|
|
İsmail
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bizimkide 307 sensörlü böyle bi problem yok 3 aydır kullanıyorum
|
|
Kalem Yokki İmza Atıyım... xD xP
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dostlar sorunu serviste çözdüler ama ne oldugunu soylemiyorlar oyle buyuk bır problemde degıl sanırım bana balansların yerını degiştirmememi soyledıler sanırım beyıne akım için bir koruma bırde balansları beyınde uzak tutarak etkılenmemesini sagladılar buyuk ihtimalde bu herhalde balanslar beyınden uzak durması ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum
|
|
hasimayaz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
Demekki balastların manyeik alanı beyini etkilemiş. Walla sağ tarafta beyinin altı dışında yer yok. Bende mecburen oraya taktım xenonları :(
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |