|   | 
 | 
| alpine indash yardım | 
| Yanıt Yaz   | 
| Yazar | |
| EMRE   2. Vites     03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Konu: alpine indash yardım Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2009 Saat 12:07 | 
| 
   bende alpine 106r indash var menü ingilizce olunca cözmek zor oluyor sorunum bi klip cd taktıgımda menü cıkıyor şarkı başlaması için ff geri tuşuna basıyorum en son klip başlıyor ilk klip başlamıyor yani cdyi hep sondan okuyor   bu ayarlardan neresinden yapılıyor düzelmesi varmı ? | |
|  | |
| <buğra>   2. Vites     Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2009 Saat 18:08 | 
| 
   ingilizce bilen birisi çözer onu, türkçe nemü yüklü ise... olmadı resmını cek, biz bakalım... | |
|  | |
| İsmail   1. Vites     Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2009 Saat 19:41 | 
| 
   Mutlaka bi ayarından düzelir emre abi kurcalaman lazım biraz 
    | |
| 
     Kalem Yokki İmza Atıyım... xD xP
 | |
|  | |
| hasimayaz   3. Vites   P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı hasimayaz Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2009 Saat 12:58 | 
| 
   Bende de navitech var.. Bir gün menülerin içinde kayolup arabayı pert edecem.. :) :) 
 Üzgünüm emre yardımcı olamayacağım, Kelin ilacı olsa başına sürermiş hesabı :( | |
|  | |
| EMRE   2. Vites     03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2009 Saat 13:39 | 
| 
   bi kere kurcalayım dedim iyice kötü oldu sistemci cözdü sonra   vardır bi ayarıda cd takar takmaz ileri tuşuna bastımmı calışmıyor geri tuşuna basınca sondaki klip cıkıyor genede saollun | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | |
| Forum Atla | Forum İzinleri   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| Bizi Takip Edin    

| |||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | |||||||||||||||||||||||||||||||||