![]() |
|
Motor Koruma Sacı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2009 Saat 13:33 |
|
Arkadaşlar aramızda metal işlerinden anlayan varmı?? Şu an ikinci el yay arıyorum ama arabayı basmadan önce Karter ve mazot soğutucusu için muhafaza yapmam gerekiyor. Motor muhafazasının sıfırı çok para yan sanayi plastikleri varmış ama ben bulamadım piyasada.. Bende diyorumki el yapımı kendim yaptırayım.. Böyle bir şey mümkün olabilirmi hem mazot soğutucusu hemde karter için muhafaza? Yaparsa kimler yapabilir bunu estetik bir şekilde??
![]() Düzenleyen hasimayaz - 13 Mayıs 2009 Saat 13:35 |
||
![]() |
||
SelmanBeber ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: kıbrıs- lefkoşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SelmanBeber
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
haşim usta arabayı ksarsak koruyucu şartmı
|
||
3 in 1
FS 156 F-E-N-E-R-B-A-H-Ç-E |
||
![]() |
||
Emin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Selman kesinlikle sart ben arabayi 20 km. hiyla vurdum altta olan airbag sensorleri aninda airbag actin karter delindi ve pompa kirildi kisacaasi airbag haric 600 ytl ye maloldu bilmem anlatabildim mi
koruma sart.
|
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
|
||
![]() |
||
SelmanBeber ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: kıbrıs- lefkoşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SelmanBeber
|
hımm işin yoksa kıbrısta bu işten anlayan birini bull
100 yıl arar dururuz valla :)
|
||
3 in 1
||
![]() |
||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
100 tl civarı olması lazım Haşim piyasada saç olanları, bende senin gibi kendim ama çalıştığım fabrikada yaptırmayı düşünüyordum ama biliyorsun kısmet olmadı.
Bir çıkmacı da 100 tl istemişti bende dedim böyle böyle kendim yapmak istiyorum ölçüsü lazım demiştim oda gel al ölçüsünü dedi öyle kaldı. Metal işleri yapan dükkanlara yaptırabilirsin ama 100 tl den ucuza olcağını sanmam sacı ile birlikte.
Ama benım gibi imkanın varsa fabrikada saca ve ustalığa para vermeme gibi o zaman başka...
|
||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||
![]() |
||
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
elimde orjinalleri mecvut sac olarak istersen görüşelim abi
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SelmanBeber
|
FİYAT NEDİR USTAMMM.
UYGUN OLURSA ÇOK TALEP ALIRSIN BENCE
|
||
3 in 1
||
![]() |
||
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
80 tl
|
||
|
||
![]() |
||
fatih1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
|
307 İÇİNDE VARMI ACABA BENDE DÜŞÜNÜYORUM YA..
FİYAT AYNI MI? |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
307 nin plastik olarak mevcut onların 120 lira fiyatı var
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
Hocam sağolasın 4 gün tatilim var çıkmacıları gezecem uygun fiyatlı bulamazsam sana dönüş yapacağım. Son bir istek 1,4 HDI için Motor üst yalıtım kapağı fiyatı alabilirmiyim. Kaput altı elyaf değil. felinelerede ve 307 lerde olan motorun üstüne geçmeli takılan HDI kapağını kast ediyorum. Teşekkür ederim, hayırlı işler.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
var elımde abıcım fakat 2 adet tırnagı kırık oraya bi aparat yaparsan kullanabı lırsın 30 lira fiyatı var
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SelmanBeber
|
haşim usta
benim araç 206 x-line motorun üzerinde kapak olması gerekiyor diye biliyorum. servise sordum bazılarında yok dediler...
Ben kapak bulursam uyarmı. ve uyuyorsa benim içinde motor üst koruyucu kapak bulabilirmsin.
saygılar...
|
||
3 in 1
||
![]() |
||
İsmail ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
|
motor koruma izmirde halilöztürk peugeot bayisinde takımıyla 120 liraya yaptırdım orjinal hemde (demir saç )
|
||
Kalem Yokki İmza Atıyım... xD xP
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
aracın 307 mi
|
||
|
||
![]() |
||
İsmail ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
|
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
307 lerde demir karter muhafazası taktıgın zaman radyatör alt sacını kırıyo benım çok başıma geldi ona göre bi önlem al
|
||
|
||
![]() |
||
|
teşekkür ederim fakat bizim öyle bi problem yok ama arada bi kontrol ediyoruz , sizin araç basıkmı ? spor yay varmı ?
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
ben sattım basık degıldı makyaj lı kasa idi şimdi 106 varf
|
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |