![]() |
|
Fiber Marşpyel Onarımı Hk. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
<buğra> ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2009 Saat 22:50 |
Arkdaşlar,
Arabayı kaldırıma yanaşmıştım, el frenini çekince torsiyonlar oturduğu için yan marşpiyellerimde çatladı bunları yaptırabileceğim ve ön tampon çıtasını boyatabileceğim tavsiye edebileceğiniz yer var mı? Avrupa yakasında olursa iyi olur, teşekkürler... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
anadolu yakası olsa cok cuzu bı mıktara hallederdık ısını .. ma aklında bulunsun kolay ıslem 5-10 tl cıvarı ..
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
sanayide fiberciler yapar avrupa yakasında semt olarak neredesın |
|
![]() |
|
<buğra> ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
sadece fiber onarımı 50 tl tutar diye düşünüyorum daha sonra da boyaması var 100 - 150'yi bulabilir (yan marşpiyeller, ön tampon çıtası + ön lip)
|
|
![]() |
|
fıber onarımı o kadar tutacagını sanmıyourm bı arastır ama tabıkı..
|
|
![]() |
|
evime yakın a-c tuning var oraya bakıcam bugün
anadolu yakasında 2 yeri tavsiye ettiler, fiyat kabarık gelirse karşıya geçicem mecbur
saolasın emrah :)
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
a-c tunıng havuzbaşında zannedersem. biraz tuzlu ister ama işçiliği 10 numara Ali ustanın
|
|
![]() |
|
ben gebze'deym gelıp gıtmen yıone aynı para olacak bu tafarlara yakın olsan guzelce yaptırırdık :) sızın oralarda uygun bı yer gulursan guzel olr :) |
|
![]() |
|
aynen mirak bende öyle biliyorum, bakalım ne fiyat verecekler...
|
|
![]() |
|
ben gebze'deym gelıp gıtmen yıone aynı para olacak bu tafarlara yakın olsan guzelce yaptırırdık :) sızın oralarda uygun bı yer gulursan guzel olr :)
[/QUOTE] saolasın emrah
![]() |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kendim onarmıştım eski tamponumu : ) .. biraz macun + katalizör, Fiber bezi ve solüsyonu, bir tane geniş bir tane dar spatula, bir miktar su zımparası.. Sonra doğruca boyaya ver.. hatta bastır 2 tüp boya onuda kendin yap.. yoksa 2 gün yatar sanayide :( |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |