|
JVC KD-G845 |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2009 Saat 22:54 |
arkadaşlar almayı düşünüyorum yorumlarınız nedir,
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çok para bence bunun yerıne dırek navıtech ekran alman dah amantıklı bence..
|
|
haruncoskun
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
bana da biraz pahalı gibi geldi emrahın dediği gibi direk al bi indash tak derim ;)
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
|
|
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bencede biraz pahalı gibi..
az beklersen yakında ses sistemleri dükkanı açıyoruz.. Pt üyelerine iskontolu satışlar yapacağız az sabır ;)
|
|
SelmanBeber
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: kıbrıs- lefkoşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı SelmanBeber
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
BUNU ALACAĞINA indsh bir cd çalar alabilirsin aracınada daha iyi bir iç görünüş sağlayacaktır. ama pioneer veya JVS kadarda kaliteli ses vermeyecektir.
Ben şuan Pioneer 3050 seri kullanıyorum çok memnunum ses çıkışları çık iyi beni doyuruyor.
sana link yolluyorum birde bunu incele.
aracın peugeot ise orjinal teybi değiştirdiğinde direksiyon kumandasını kullanamayacaksın.
ama ben buna kendim çözüm buldum. Teybin kumandasını çok iyi bir şekilde çift taraflı bantla aracın içine monte ettim hen çok şık hemde kullanışlı bişi oldu resimlerini eklicem...
|
|
3 in 1
FS 156 F-E-N-E-R-B-A-H-Ç-E |
|
mod55
2. Vites Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sesini bilmiyorum fakat iyi gibi gözüküyor .
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet arkadaşlar önerilere teşekkür ederim,
olayı bitirdim Pioneer 6050UB aldım fiyat iyi bağlantı yapıldı ses sisteme tam uydu, ses süper, indash lar da kaliteli marka olmadığı sürece sorun yaşanır
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |