![]() |
|
106 XR yardım :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2009 Saat 14:46 |
Senin quik in linkini atsana bana, söyledim en azından manuel al dıye ama istemiyor. Bir dahada konuşamadık gelmedi yanıma fiyatta uygun ona arkadaşındaymış 5000 peşin verip üstünü senet mı ne yapacaklar mış? |
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
Emin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hakan abi bencede vazgeçin koltuklar falan yanmış temiz bakılmamış haşim'in dediği gibi yorgun gözüküyor.
Benim quiki verelim arkadaşa :)
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlısı bakalım, teşekkürler yorumlarınız için... |
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
yorgun duruyor biraz
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
göstermekte tabiki yarar var ama aracın görünümü hoşuma gitmedi klimada yok
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
araç guzele benzıo hakan abı baktırmal lazım tabı yınede..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
İş yerinden bir arkadaş aşağıdaki linkteki aracı almayı düşünüyor, arac ziverbeyde bilen var mı bu aracı. Benim tek hoşuma gitmeyen yanı otomatik vites olması ama ısrarla otomatik istiyor. Büyük ihtimal yarın araca bakmaya gideceğiz ve erlerpeugeot yetkili servise göstereceğiz...
.
|
|
Hakan GÖKDEMİR
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |