![]() |
|
Ses Sistemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
ekiraz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: Ankara-Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu işi Ankara'da nerede yaptırabilirim?
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
ucuz serisinden bir sony mp3 calar alırsın.. jbl 4 kanallı bir anfi.. bir adet 16 cm mıd takım.. kablolar felan 500-600 tutar
|
|
![]() |
|
EMRE ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
bassa anfi şart bass koydunda midtiz takımı koyman şart midtiz koyunca onlarada anfi şart cd calarda pionner güzeldir.
1veya duruma göre 2 midtiz takımmı 2 anfi 1 tane bass şart olanlar tabi bide cd calar ufak caplı istersen 700-1000 falan tutar sıfır cihazlar olunca |
|
![]() |
|
ekiraz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: Ankara-Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
İyi günler arkadaşkarım,
2000 model 206 aracımda blaupunkt kaset çalar ve standart 4 hoparlör bulunmakta. Ankara'da oturuyorum ve aracıma ses sistemi kurmak istiyorum. Bütçem milyarları bulmadığı için nasıl bir sistem önerirsiniz. Teypde sony mi pioneer mi seçmeliyim. Bu işi en ucuza nerede halledebilirim? Bass koymak istiyorum arabaya amfi şart mı? Bass çıkışı olan teypler yok mu? TEŞEKKÜRLER... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |