![]() |
|
206 arka koltuk kafalıkları takım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2009 Saat 17:28 |
|||
arkadaşalar 206 arka koltuk kafalıkları özel imalat siyah ve gri renkte takım 400 tl ilgilenenlere duyrulur ![]() ![]() Düzenleyen hasimayaz - 17 Şubat 2009 Saat 13:46 |
||||
![]() |
||||
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
kafalarda herhalde ekranda var
|
||||
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|||
Resimlerini çekebilirmisin bizim için, hayırlı olsun...
|
||||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||||
![]() |
||||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|||
orjinal sıfırıda 400 ytl? fotoğrafları varmı ürünün??
|
||||
![]() |
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
hemen tedarik edeyim fotoları
Düzenleyen gulybn - 12 Şubat 2009 Saat 17:49 |
||||
![]() |
||||
İsmail ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
|||
Çok pahalı
|
||||
Kalem Yokki İmza Atıyım... xD xP
|
||||
![]() |
||||
elenor ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2008 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 323 |
|||
çıkmamı ,sıfırmı ?
|
||||
206 HDİ 1,4
|
||||
![]() |
||||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
|||
![]() ![]() ![]() orjınal diye herhalde bu kadar pahalı kafalıklar 3 adettir herhalde benım bıldıgım kadarı ile
|
||||
![]() |
||||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|||
Tamam orjinali pahalıda.. 3 tane çıkma alıp kaplattırsan döşeme rengine, max. 100 - 150 tutuyor..
|
||||
![]() |
||||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
|||
Hayırlı satışlar ama pahalı
|
||||
![]() |
||||
|||
malesf orjinal degil yansanayi 3 adet sıfır gri ve siyah renkte takma aparatlarıda var. orjinali 3 lü takım 1000 - 1200 tl arasında
![]() |
||||
![]() |
||||
smttali ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|||
ya ilerde bende aracın iç döşemesini değiştrcem komple
|
||||
![]() |
||||
|||
![]() |
||||
smttali ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|||
istanbul şubeesi yokmu
![]() |
||||
![]() |
||||
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
|||
üstad ne yaptın sen, ben arabayı aldığım zaman sormuştum setine 750 demişlerdi ki o bile fazla geldi bana 1000 liraya satılıyorsa milleti iyicce enayi yerine koyuyorlar demektir...
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|||
ürünlerin resimleri eklenmiştir günceli..
|
||||
![]() |
||||
|||
bu fiyat çooook yüksek, hem de inanılmaz ben geçen gün izmirde bir çıkmacıdan orjinal 3 kafalık aldım sıfır gibi tanesine 50 istedi ben 3 ünü 140 liraya aldım.elinde tek takım vardı, bana iki takım lazımdı birini aldım.eğer bunları da 150 tl verebilirseniz bana bir takım daha lazım, cevap bekliyorum
|
||||
![]() |
||||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|||
Lütfen kendinizi tanıtın ilk önce burası sanal mağaza değil...
|
||||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||||
![]() |
||||
EMRE ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
|||
![]() |
||||
![]() |
||||
mod55 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
|||
Hayırlı satıslar ama bu fiyatada satıs olacagı meçhul hem yan sanayi hem de 300 - 400 lira benım fıkrım daha ucuz olabilir tabi piyasa nedir bilemem .
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |