|
Pug 107 tavsiye edermisiniz? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
HakanGokdemir
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2009 Saat 14:36 |
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
Emin
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hiç içine binmedim, yakından incelemedim ama
Senin pert ettiğin 206 nın yanında araba bile değil bence
Sen 206 dan şaşma derim. Tam bir pazar arabası olmuş peugeot'a bile yakışmıyor 107 .
|
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
kulanmış birisi olarak.. 126 bis tavsiye ederim.. 107 tavsiye etmem
|
|
HakanGokdemir
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
HakanGokdemir
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Bana sempatik bir araba gibi geliyor şehir içinde ideal bir araba hem küçük olması hemde yakıtın ekonomik olması nedeniyle ayrıca triptonic olması da eşimin kullanımı için rahat olur, yalnız alacağım demedim hee öncelikle 206 dan kolay kolay vezgeçemem gibi ama yinede merak ettim 107 hakkında sizlerin yorumunu...
|
|
Hakan GÖKDEMİR
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
yakıt tüketimi 206 ile hemen hemen aynı hakan.. Evli adamsın, bence sana gitmez.. Al bi 206 kafan rahat olsun.. 206 bile küçük sınıf bir araba,
|
|
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
HakanGokdemir
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Evet haklısın Haşim, 206 bile yeri geliyorda ufak geldiği olmuştu, ben bunu en iyisi param olunca hanıma ikinci araba olarak alayım
Bu arada Mirak 206 sedan hiç ısınamadığım bir araç yaa ciddimiydin tavsiyende
|
|
Hakan GÖKDEMİR
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yaramaz hakan abı bu araç
|
|
A.L.P
2. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2009 Konum: 01 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 150 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
alınacak bi arac deil.... |
|
HakanGokdemir
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Biliyorum yaramaz Emrah...
|
|
Hakan GÖKDEMİR
|
İsmail
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hiç bilmiyorum ama dış görüşnüş 0 :D
|
|
Kalem Yokki İmza Atıyım... xD xP
|
|
mod55
2. Vites Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hakan abi bence bu araç bayanlara gider ama dış gorunus 0 abi bence biraz daha bekle başka güzel araba al mesela benım annemde ford fusion var tiptronik çok rahatta kullanıyo içide geniş :) Yakıtıda çok az :)
|
|
asi_cocuk
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2008 Konum: honda kinetic Durum: Aktif Değil Mesajlar: 299 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı asi_cocuk
|
107 alıcama 126 bis alırım
|
|
honda kinetic 34 FD 074
hundaı h 100 34 ZK 8622 |
|
HakanGokdemir
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Evet haklısın ben yine 206 dan vazgeçmiyorum zaten 206 ya devammm
|
|
Hakan GÖKDEMİR
|
mod55
2. Vites Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Haklısın Hakan abi sen 206'dan vaz geçme yengeye de ford fusion iyi gider diye düşünüyorum 2.el temiz bi araç bulursan hem acemiligini atar hemde rahat kullanır . ;) :) Düzenleyen mod55 - 20 Şubat 2009 Saat 21:26 |
|
Doktor
2. Vites DOKTOR Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Üstünden baya zaman geçmiş ama ben de bu arabanın şekline gıcık olduğum için ekleme yapayım.
Hastanemizin Nöroloji uzmanında bu arabanın beyazı var, arabayı ilk gördüğümde 106 mucizesine şahit ve hayran olmuş biri olarak "bu ne lan!!!" demekten kendimi alamadım... İnsan o seriye böyle bir hakaret edemez arkadaş, şekil yok, hava yok, performans desen zaten yok. Pazar çantası gibi birşey, Jetgiller'in arabasını hatırladım bir an (Uçması değil tabi, şekilsizliğiyle.) Erkek adama-hatta bayanlara da-, aile babalarına ve en önemlisiz sizin gibi Pug ustalarına "bence" yakışmayacak bir araç.
|
|
Doktorlar da modifiye sever... :)
|
|
H-a-d-i
3. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
az daha fedakarlık edip 207 almak daha cazip gibi.
|
|
önderoto
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2008 Konum: YEDEK PARÇA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |