![]() |
|
206 Fever Direksiyon Simidi Problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2009 Saat 20:10 |
Herkese merhaba, 2007 model 206 Peugeot arabamın direksiyon simidinin sol alt kosesinde ilk aylarda kucuk olan ancak son zamanlarda iyice buyuyerek belirginlesen beyazlaşma ve malzeme deformasyonu soz konusu. Aracim 26000 KM de olup garantisi devam etmektedir. Kullanim esnasinda hicbir sekilde uzerine zarar verici bir malzeme temas etmemistir.
Bu problem ile karsilasan arkadaslardan bilgi almak isterim. Ayrica bu gibi durumda direksiyon simidim garanti kapsaminda değistirilebilirmi? Korkum su ki servise kullanıcı hatası olmadıgını nasıl ispatlayacagim?
Bilgi sahibi olanlar cevaplar ise cok sevinecegim.Tesekkurler...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ılk once tanısma topıcı acsan daha ıyı olur gereklı bılgıyı o zmm daha cbuk alabılırsın..
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle malzeme dayanıksızlığı sebebiyle bir deformasyon söz konusu ise servis bu sıkıntıyı gidermek zorundadır. Ancak darbe yada tesirli sıvı & madde teması söz konusu ise, servis bu arızanın ücretsiz olarak giderilemeyeceği yönünde rapor verebilir. Unutmayalımki garanti sadece üretim sebebiyle kaynaklanan kusurları ücretsiz olarak giderir. Ben sıkıntının garanti kapsamına girmediğini varsayarak durumun nasıl giderileceğini resimlerle aşağıya çıkartıyorum. Müdahaleye başlamadan önce mutlaka anahtarı kontaktan ayırınız ve aküyü tamamen sökünüz. (her iki kutbunuda). Resimlerde görüldüğü üzere aracımızın airbag' i korna kısmında bulunmakta ve üst kapağını tırnaklarından ayırırken çok dikkatli olmalıyız. Yani korna kısmının ortasında tırnaklarla gövdeye tutturulmuş bir airbag bizi bekliyor.
![]() Düzenleyen hasimayaz - 16 Şubat 2009 Saat 22:19 |
|
![]() |
|
İsmail ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
inş bu resimler sorununuzu çözer
|
|
Kalem Yokki İmza Atıyım... xD xP
|
|
![]() |
|
Merhaba Arkadaşlar
Fotoğraflı çalışmanızı gördüm.Faydalandım.Peugeot partnerde korna sorunu vardı.Bölümün nasıl açılacağını bilemiyordum. Sayenizde öğrendim.Yarın işimi hallederim. Emeği geçen arkadaşıma teşekürler. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |